Important, IT

Un startup lansat de o tânără din Cluj la New York va primi o finanţare de 20 de milioane dolari

Un startup lansat de o tânără din Cluj la New York va primi o finanţare de 20 milioane dolari

Knotch, o plaformă de publicitate şi marketing digital, lansată în urmă cu patru ani de clujeanca Anda Gânscă la New York (Statele Unite ale Americii), a primit o finanţare de 20 de milioane de dolari.

Proiectul ajunge la investiţii totale de 34 milioane de dolari, scrie startupcafe.ro. În timp ce tot mai multe firme renunţă la externalizarea marketingului, startup-ul Knotch, primeşte o investiţie de 20 de milioane de dolari.

Platforma ajută companiile să măsoare eficienţa campaniilor de marketing pe care le fac în online.

Cu câțiva ani în urmă, Knotch și-a propus să ofere  companiilor o soluție care să le ajute să înțeleagă în mod transparent impactul real al conținutului (…) In cele din urmă, am dezvoltat și am scalat suita noastră de produse, astfel încât să ne putem integra cu marketerul în fiecare punct pentru planificare, benchmarking și măsurare „, a declarat Anda Gânscă, CEO și fondator al Knotch, pentru site-ul prnewswire.com.

Anda Gânscă, în vârstă de 30 de ani, a plecat în urmă cu mai mulţi ani din Cluj pentru a studia economia şi relaţiile intenrnaţionale la Standford, în Statele Unite.

A început să lucreze încă din facultate la dezvoltarea platformei de marketing digital, ce s-a transformat în câţiva ani într-un startup de succes care a reuşit să obţină până acum, finanţări totale de peste 34 milioane de dolari.

Firma are în total 35 de angajaţi

Primele investiţii au venit chiar de la Universitatea Standford, acolo unde Anda continuă să ofere mentorat pentru tinerii care vor să-şi lanseze propriile afaceri.

Platforma Knotch este utilizată de clienți din Fortune 500, printre care se numără: JP Morgan Chase, AT & T, Ally Bank, Ford, Calvin Klein, Salesforce.

foto: facebook.com


Lasă un răspuns

Site creat de