De Vazut, Important

Un studio de animaţie din Cluj vrea să îl readucă la viaţă pe „Fram, ursul polar” într-o animaţie 3D

fram ursul polar

Un studio de animație, din Cluj-Napoca, lucrează la un proiect mult așteptat, ce-l va aduce pe Fram, ursul polar aproape de urmăritori, pe micile și marile ecrane.

Animația 3D “Aventurile lui Fram, ursul polar” va apărea anul viitor. Fiecare persoană este binevenită să contribuie la această inițiativă deosebită și să fie iarăși copil, pentru 15 minute.

Și acum biblioteca bunicii șoptește povești și basme, care mai de care mai frumoase. Cărțile au, acum, paginile îngălbenite și din când în când, un colț îndoit amintește că, odată, au fost acolo mâinile unui copil curios. Autori români ca Cezar Petrescu și renumita sa opera pentru copii, Fram, ursul polar, este doar un exemplu care a rezistat timpului și poftei copilărești de a cunoaște.

Deveo Studio se bazează, în activitatea sa, pe curiozitatea, inovația și creativitatea tipic copilărească. Dacă în trecut povestea lui Fram, ursul polar, s-a născut sub condeiul lui Cezar Petrescu, anul viitor, Fram revine în formă animată, modernă și prietenoasă cu urmăritorii.

Ușor de parcurs și educativ, animația “Aventurile lui Fram, Ursul Polar”, îndeplinește nevoia de candoare și dragoste pentru cei din jur, dar și pentru planeta noastră, în acest punct critic al evoluției sale. Așa se caracterizează inițiativa celor de la Deveo Studio, împreună cu regizorul proiectului Ștefan Buzea și Patricia Poienaru (Arsia Production). După succesul răsunător al cărților de ilustrație din colecția “Lumea lui Fram, ursul polar”, Ștefan, Ciprian (Deveo Studio) și Patricia își doresc să ducă povestea puiului de urs mai departe.

Animația va fi un scurt-metraj ce va facilita atragerea de fonduri pentru un film pe marile ecrane

Descoperă Lumea lui Fram, ursul polar și fii parte din aventura de a-l aduce pe Fram aproape, pe micile ecrane. Contribuie și tu, la campania FRAM de pe Indiegogo. Pentru fiecare contribuție în cadrul campaniei, vei primi recunoștința și aprecierea echipei, plus cadourile FRAMtastice special pregătite de Fram, pentru susținătorii lui.

Dacă vrei să donezi pentru animaţia 3D “Aventurile lui Fram, Ursul Polar” o poţi face aici.Lasă un răspuns

Site creat de