Important, Social & Cultura

Un tânăr IT-st din Cluj are nevoie de ajutorul nostru. Clujeanului i-a fost descoperită o tumoră la cap

Cristi, un IT-st de succes, până în urmă cu câteva luni, are nevoie de ajutorul clujenilor si nu numai.

La doar 37 de ani, tânărului i-a fost descoperită o tumoră la cap. Acesta a fost operat deja de doua ori. Două din operatii au fost pentru complicaţiile apărute.

Soţia lui a găsit însă o şansă de vindecare, la o clinică din Germania.

În doar câteva luni, dintr-un tânăr în putere, cu o carieră în ascensiune în domeniul IT, Cristi a ajuns să nu se descurce fără ajutor. Clujeanul de 37 de ani are în permanenţă nevoie de tot sprijinul şi atenţia celei care i-a jurat să-i fie alături o viaţă întreagă, soţia lui.

Calvarul familiei a început brusc, în toamna anului trecut

Cristi este programator şi pur şi simplu într-o zi m-a sunat că nu mai vede la calculator.” a declarat Cristina Ţânţar, soţia lui Cristi, pentru Observator.tv.

În noiembrie au şi început drumurile la medici. Oftalmolog, ORL, neurolog. Apoi a fost RMN-ul care a dezvăluit realitatea cruntă. Cristi a fost diagnosticat cu tumoră talamică.

După doar o săptămână a şi fost prima operaţie de îndepărtare, dar nu în totalitate. Imediat tânărul ar fi trebuit să înceapă radioterapia.

În decembrie însă, după biopsie, s-a descoperit o complicaţie. O hidrocefalie. A urmat o nouă intervenţie, tot în Bucureşti.

Abia la începutul lunii ianuarie, Cristi a început radioterapia, dar nu a apucat să o termine pentru că tumora evolua chiar şi aşa.

A urmat o nouă operaţie

La începutul lunii februarie, era deja cea de-a treia, când s-a îndepărtat recidiva. În mai puţin de o zi, apăruse din nou aceeaşi complicaţie, hidrocefalia.
Viaţa lui Cristi ar putea fi salvată cu ajutorul unui tratament nou: „Imunoterapia” pe care-l poate face la o clinică în Germania.

Am făcut deja două cure de tratament. Şi urmează cea de-a treia cură din cele 7 pe care ar trebui să le facă. Următoarea este programată peste aproximativ 10 zile şi costă, un tratament, 11.000 de euro pe lună.” a povestit Cristinta Ţânţar pentru Observator.tv.

Deoarece „Imunoterapia” este un tip de tratament relativ nou (considerat experimental), acesta nu este decontata de niciun sistem de asigurări.


Cei care vor să îl ajute pe Cristi pot accesa pagina www.pentrucristi.eu, sau pot dona în conturile:

RON: RO85RNCB0280115216090005

EURO: RO69RNCB0280115216090002

Bancă: Banca Comercială Română SA

SWIFT: RNCBROBU

Beneficiar: Fundaţia PROAM EVENTS

Adresa: Bucureşti, Str. Banu Antonache nr. 63, ap.3, et.1, cam.1, Sect. 1, cod poştal 011663
CUI: 26683136

cristiLasă un răspuns

Site creat de