Uncategorized

"Un zâmbet pe chipul vârstnicilor noştri" – acţiune umanitară a poliţiştilor clujeni

"Un zâmbet pe chipul vârstnicilor noştri" - acţiune umanitară a poliţiştilor clujeni

În continuarea acţiunilor umanitare iniţiate de poliţiştii clujeni, peste 60 de vârstnici de pe raza comunelor Aghireș, Poieni și Săcuieu au fost vizitați pentru a li se oferi  câte un mic sprijin în prag de sărbători.  Cu această ocazie, acestora le-au fost făcute şi recomandări pentru a nu deveni victime ale unor infracțiuni.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin, Secției 8 Poliție Rurală Huedin și posturile de poliție arondate, în colaborare cu Serviciul Județean de Ambulanță Cluj- Stația Huedin, au organizat și desfășurat o acțiune umanitară.

Astfel, peste 60 de persoane vârstnice, cu afecțiuni medicale, care trăiesc în case izolate, ori nu realizează venituri au primit pachete cu produse alimentare, fiindu-le adus un mic sprijin în prag de sărbători. Totodată, personalul medical a verificat starea sănătății acestora.

În acest context, polițiștii şi personalul medical însoţitor au dat o mână de ajutor pentru asigurarea rezervelor de apă potabilă, a lemnelor de foc, a medicaţiei de uz general specifică persoanelor vârstnice, aspecte care vor fi coroborate cu informarea factorilor abilitaţi din cadrul sistemului de asistenţă socială şi medical.

Pentru prevenirea victimizării acestora, polițiștii au venit cu o serie de informări și recomandări adresate persoanelor vârstnice.

Prin contribuția voluntară a polițiștilor, precum și a altor persoane fizice și juridice, a fost posibilă realizarea pachetelor oferite vârstnicilor.



Lasă un răspuns

Site creat de