Din Zona

Unde este cea mai mare cerere de uși din lemn în orașele din județul Cluj?

usi cluj

 Lemnul a devenit cu siguranță un material de lux dat fiind faptul că tot mai mulți proprietari de locuințe aleg lemnul în diversele lui forme sau culori ca și material atunci când vine vorba despre  uși sau ferestre pentru locuințe. Totodată, tot mai multe companii producătoare de usi și ferestre din lemn stratificat dispun astăzi de magazine online care devin din ce în ce mai numeroase și care conform administratorilor acestora, generează un număr tot mai mare de cereri pentru astfel de produse.

Statisticile arată faptul că în județul Cluj cererile de uși și ferestre din lemn sunt din ce în ce mai însemnate, numărul căutărilor online realizate în acest sens fiind din ce în ce mai numeroase. Cele mai multe căutări pe cuvinte cheie precum „uși din lemn”, „uși de interior sau de exterior”, precum și „tâmplărie din lemn stratificat” sunt realizate în orașul Cluj-Napoca. Aici sunt realizate  60,8% din numărul total de căutări, urmat de Turda cu un procent de 9,4%, Dej cu 4,4%, Câmpia Turzii cu 4,1% și respectiv Gherla cu un procent de numai 3,6%. Cererile înregistrate pe întreg segmentul de uși interioare și exterioare au crescut în acest an cu aproximativ 22,9% în județul Cluj, în comparație cu anul 2015.

Simultan însa, aceleași statistici au scos la iveală faptul că tot mai multe cereri pentru aceste produse sunt realizate de pe un dispozitiv mobil, mai exact, din numărul total de căutări, 30,8% sunt  realizate prin intermediul unui astfel de dispozitiv, în timp ce căutările de pe clasicul desktop au un procent de 50,9%, iar tabletele 18,3%.

„Anul curent a reprezentat până în momentul de față o adevarată provocare pentru noi dat fiind fluxul mare de cereri pe întreg segmentul de uși și tâmplărie din lemn stratificat, însa noi vom depune eforturi majore pentru a onora de fiecare dată aceste cereri” a declarat Simona Cișmaș, manager al companiei care detine site-ul www.robimex.ro cu usi din lemn . Ludovic Peter, director de vanzari al firmei Holzer Tehnic, a declarat pentru publicația noastră faptul că majoritatea cererilor pentru uși de interior și exterior au crescut datorită dezvoltării comerțului online care oferă atât companiilor, precum și utilizatorilor numeroase avantaje pe care nu le regăsim decât în mediul online. Totodată, domnul Harapu Benedict, administratorul companiei M&Beny Company cu site-ul Usi-bune.ro este de părere că numărul cererilor online pentru ușile de interior și exterior, precum și pentru alte produse din această categorie vor continua să crească, în principal datorită calităților numeroase ale lemnului în ceea ce privește rezistența și aportul estetic al acestuia.

 Lasă un răspuns

Site creat de