Din Zona

Unde poti monta o usa de tip termopan, pentru a creste nivelul de eco-eficienta si siguranta al casei?

usa tip termopan

Usile din PVC au devenit alegerea constructorilor si arhitectilor din toata lumea pentru dotarea imobilelor moderne. Dincolo de estetica, o usa de tip termopan asigura un nivel de eco-eficienta crescut si respecta noile norme Near Zero Energy Building (nZEB), potivit carora energia regenerabila trebuie sa acopere cel putin 30% din consum.

DecoPlast este unul dintre producatorii de tamplarie PVC din Romania care iti ofera putin mai mult decat o usa de termopan. Profilele produse de aceasta companie sunt realizate la comanda, in conformitate cu bugetul si specificatiile tehnice ale fiecarui client.

In contrast, lanturile de magazine cu vanzare in masa comercializeaza produse fabricate in serie. Noi ne focalizam pe oferirea de solutii personalizate, care sa se potriveasca perfect nevoilor si preferintelor fiecarui client. Aceasta abordare ne permite sa cream produse de calitate, realizate cu atentie la detalii, dar si sa construim relatii durabile cu clientii nostri”, sustine Mirela Ivascu, Managing Partner Decoplast.

In oferta acestui producator de tamplarie PVC, vei putea gasi usi pentru intreaga casa, atat pentru interior (dormitor, living, baie, bucatarie), cat si pentru exterior (intrare, balcon, terasa).

Modele de usa termopan, ideale pentru dotarea casei tale:

Usa de tip termopan cu ridicare si culisare HST reprezinta modelul ”vedeta” al gamei DecoSpatio. Acest model este recomandat ca o solutie pentru economisire a spatiului pentru usile foarte mari. Cu ghidare precisa a cercevelei usii in partea de sus si de jos, aceasta poate fi deschisa si inchisa in lateral foarte usor.

Usa cu ridicare si culisare HST asigura:

    • izolare termica eficienta;

    • stabilitate exceptionala;

    • siguranta impotriva tentativelor de efractie.

Acest model de usa este disponibil in PVC sau PVC placat cu aluminiu si este extrem de util in dotarea cladirilor moderne, care au nevoie de usi exterioare care sa indeplineasca cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste functionalitatea, usurinta utilizarii, securitatea, izolatia termica si designul.

Un alt model de usi special gandite pentru spatii larg deschise este reprezentat de usile glisante si basculante paralele din gama DecoSensio. Acestea nu sunt numai moderne, ci si extrem de practice si reprezinta o solutie avantajoasa pentru spatiile de locuit mici. O usa de tip termopan oscilo – culisanta PSK respecta filosofia Decoplast si ofera ”putin mai mult” decat o usa frontala normala. Datorita constructiei usii flexibile, poate fi instalat rapid si usor atat in renovari, cat si in cladiri noi.

Usa oscilo – culisanta PSK reprezinta o investitie profitabila atat in interior, cat si in exterior. Un alt aspect estetic este reprezentat de manerele speciale, asortate, care pot fi blocate si deschise din exterior, la cerere. Optiunile personalizate, functiile diverse si pretul redus fac din usa PSK o usa de balcon extrem de populara.

Gama DecoVisio are diverse modele de usa de tip termopan ce pot fi folosite atat in renovari, cat si in cladiri noi. Fie ca ai nevoie de usi pentru casa sau apartament, acestea pot fi integrate cu usurinta in decorul general. Finisajul ultra-mat SPECTRAL transforma literalmente aceste usi intr-o experienta unica prin combinarea designului elegant, contemporan, cu cele mai moderne caracteristici tehnice, pentru a oferi:

    • performanta energetica crescuta;

    • siguranta;

    • durabilitate;

    • un nivel mare de vitrare;

    • estetica rafinata.

Usa de tip termopan armonica din gama DecoVitrio se face remarcata prin sistemele de pliere care permit un grad ridicat de flexibilitate. Intreaga fata a usii poate fi deschisa complet, astfel incat sa patrunda mult aer si lumina solara in interior. In acest fel, vei reusi sa reduci atat costurile de incalzire, cat si consumul de energie.

foto: pixabay.comLasă un răspuns

Site creat de