Timp liber, Important

UNTOLD – 70.000 de oameni prezenţi in prima zi de festival (VIDEO)

13669397 549457515256442 2369972102442781591 o

Prima zi a festivalului UNTOLD a început în forţă, motiv pentru care 70.000 de oameni au dansat şi cântat până dimineaţa în faţa celor 7 scene pregătite de organizatori. Marea atracţia a fost, însă, scena Ursus Untold unde au urcat nume consacrate internaţional precum James Arthur, Faithless, Nervo, Fedde Le Grand, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, The Martinez Brothers, dOP şi Skream.

Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de numărul mare de fani dar și de scena principală de pe URSUS UNTOLD ARENA. Faithless au fost prezenți pentru prima dată în România de când și-au reluat activitatea muzicală, iar cei doi componenți plini de notorietate, Maxi Jazz și Sister Bliss au declarat în conferința de presă că au rămași uimiți de scena plină de magie. Show-ul cu care a venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o producție impresionantă. Două tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora.

 „Am văzut scena principală, este incredibilă, plină de magie. Credem în lucrurile magice, fără magie, spectacolul nu ar fi complet. Ne place România pentru că oamenii sunt calzi și plini de viață.”

Fedde le Grand a așteptat cu nerăbdare să revină la Cluj-Napoca. Artistul a urcat pe scenă și la prima ediție a festivalului UNTOLD. Anul trecut, a inclus show-ul de la Cluj într-un video de prezentare a turneelor din anul 2015.

 „Mi-a plăcut foarte mult anul trecut iar publicul a fost incredibil și scena a fost extraordinară. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, și nu poți să-ți dorești ceva mai mult ca și artist. Este extraordinar să mă aflu printre headlineri, am așteptat toată ziua să urc pe scenă. M-am distrat foarte bine anul trecut, dar anul acesta a fost incredibil”

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii, imnul și povestea Universului UNTOLD 2016: The World Capital of Night and Magic. Pe URSUS UNTOLD ARENA au urcat în prima zi a festivalului Naughty Boy, Faithless, Fedde Le Grand, Tiesto și Dimitri Vegas&Like Mike. Pe celelalte scene au concertat alți peste 20 de artiști printre care Rudimental, The Martinez Brothers, Route 94, Nahko & Medicine for the People.

Cei peste 70.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului, au trăit aseară experiența unică a celui mai așteptat eveniment din România, UNTOLD. Numărul exact de persoane participante la ediția din 2016 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.

Ziua a doua la UNTOLD îi aduce în fata festivalierilor, printre alţii, pe Subcarpati, Kadebostany, Scooter, Galantis, Hardwell, Tujamo, Seth Troxler, Jamie Jones şi Steve Lawler.

UNTOLD – Vezi programul concertelor în cea de-a doua zi de festival

 

photo credit: Untold

 1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de