Social & Cultura, Important

UNTOLD a ajuns pe locul 6 în topul mondial al festivalurilor

Prima zi de UNTOLD 2023 a intrat în istorie: Peste 95.000 de oameni s-au bucurat de concerte

Festivalul UNTOLD s-a clasat pe locul 6 în topul celor mai mari festivaluri din lume, potrivit revistei britanice DJ Mag.

Când faci ceea ce faci cu pasiune, profesionalism şi cu mindsetul de a te autodepăşi de fiecare dată, rezultatele nu întârzie să apară.

@untoldfestival este pe locul 6, în topul mondial al festivalurilor de toate felurile (pop, rock, electro, arts etc)!

UNTOLD a ajuns pe locul 6 în topul mondial al festivalurilor

Performanţa asta este deopotrivă a celor care fac UNTOLD, dar şi a tuturor celor care susțin festivalul. De la fanii care revin an de an, la oamenii care încearcă festivalul pentru prima dată, la artiști, la parteneri şi până la comunitatea locală.

Cataloghez performanta aceasta ca un motiv de mândrie pentru mine ca român, un motiv de mândrie pentru echipa UNTOLD, un motiv de mândrie pentru Cluj-Napoca cât şi pentru România!”, a transmis Edy Chereji, directorul de comunicare UNTOLD.

Festivalul UNTOLD a obținut o performanță extraordinară în clasamentul anual realizat de publicația britanică DJ Mag, care evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume. Clasamentul este construit pe baza voturilor primite de la entuziaștii de festivaluri, reflectând astfel popularitatea și impactul acestor evenimente.

          În acest an, festivalulul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente a reușit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în EuropaUNTOLD fiind într-o companie selectă, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie). Festivalul UNTOLD a devansat festivaluri cu tradiţie precum Lollapalooza, Sziget, Amsterdam Music Festival, Sunburn, Burning Man, Parookaville sau Mysteryland.

UNTOLD a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume.

          Cu un lineup diversificat și producții vizuale uluitoare, fiecare ediție a festivalului UNTOLD devine o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experiență unică, care încercă, cu fiecare ediție să depășească limitele convenționalului. UNTOLD nu este doar un festival, a devenit o comunitate care împărtășește bucuria muzicii.

          Cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD a fost o experiență, o călătorie într-un tărâm magic, alături de peste 420.000 de fani și cele mai mari nume din industria muzicală: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana și cei mai mari DJ ai lumii: David Guetta, Marin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Steve Aoki, Alesso, Tale of Us, Eric Prydz sau Boris Brejcha.

          Porțile universului UNTOLD vor fi redeschise pentru o nouă călătorie în 2024, iar fanii se pot înregistra pentru ediția de anul viitor a festivalului accesând: https://untold.com/register.

          Și festivalul Neversea a fost votat de fani în Top 100 Festivals. In acest an cel mai mare festival organizat pe o plajă din EuropaNeversea urcă 10 poziții în clasamentul DJ Mag și ocupă locul 41. Fanii se pot înregistra pentru ediția de anul viitor a festivalului accesând: neversea.com/register

          în 2023 voturile înregistrate au venit de la fanii de festival din întreaga lume. Liniile de vot au fost deschise în perioada 26 aprilie – 21 iunie, pentru ediția din acest an a Top 100 Festivals au votat doar fanii festivalurilor.Lasă un răspuns

Site creat de