Timp liber

UNTOLD a trezit Clujul la viaţa chiar din prima zi de festival – FOTO/VIDEO

1IMG 6976

Festivalul UNTOLD a reuşit să întinerească Clujul încă din prima zi de festival când pe cele 8 scene amplasate în oraş au urcat Suie Paparude, Tom Odell, ATB, Fedde Le Grande, Dimitri Vegas & Like Mike. În total, 45 de artişti au făcut oraşul Cluj-Napoca, alături de festivalieri, să vibreze până în zorii zilei. Potrivit unor date oficiale, aproximativ 50.000 de oameni s-au aflat ieri în Cluj-Napoca pentru Untold Festival.

În Cluj-Napoca nu s-au mai văzut până acum atâţia oameni fericiţi, iar cei care au vizitat pentru prima dată Clujul şi-l vor aduce mereu aminte ca locul unde tinerii se pot simţi în largul lor.

În cea de-a doua zi de festival pe scena UNTOLD vor urca din nou o mulţime de artişti, printre care şi AVICII, CAZZETTE şi Sasha.

Festivalierii care aleg să-și petreacă ziua în Parcul Central, zona The Forrest, între orele 12-23 pot descoperi tradiții românești, pot experimenta ce înseamnă parkour, tatuajele cu henna sau pictura cu apă, o instalație de tiroliană plus multe alte activități de relaxare și bună dispoziție.

  • Colțul românesc – În fiecare zi de festival, în zona BT Village din Parcul Central, festivalierii vor putea participa la workshop-urile de aici și găsi produse bio 100% precum miere de albine, siropuri de casă, tricouri sau perne țesute de mână cu motive tradiționale românești.
  • Incubator 107 – zilnic în zona BT Village din Parcul Central.
  • Tiroliană peste lac – Doritorii de senzații deosebite, sunt așteptați să alunece pe tiroliană peste lacul Chios din Parcul Central.
  • Fashion Story at UNTOLD – Festivalierii sunt invitați să intre și în lumea modei, în incinta Clădirii Casinoului, să descopere secretele de creație din spatele celor mai cool produse, haine și accesorii pe care le pot și achiziționa.
  • Club Moving îți dă deșteptarea în Camping – Sâmbătă și duminică între orele 10-12 și 18-20 poți să te relaxezi la cursurile de Yoga și Body Art,  în zona special amenajată a celor de la Moving Club.
  • Drum & Rhythm Workshop – Vino în Parcul Mare la Unplugged Scene, BT Village, vineri – 31 iulie, ora 17 și învață să bați la tobe. Răzvan Rotis, Norbert Halmagyi, Sorin Filimon, Adrian Marcus și Samuel Lupean își scot tobele în parc și fac galagie.
  • Outdoor Cinema – n fiecare seară, începând cu ora 21:30 și până la ora 2, te așteptăm în zona BT Viillage, The Forrest, cu Cinemobilul la Outdoor Cinema.
  • Cluj Greeters for UNTOLD – Dacă ai ajuns în Cluj și habar nu ai încotro să o iei ca să ajungi la Festival, camping sau alte puncte de interes din oraș, întreabă un greeter. a să nu ratezi niciun eveniment important din oraș, cei de la Cluj Greeters au pregătit tururi cu pornire din Piața Unirii, Parcul Central sau Camping.Îi găsești în fiecare zi de festival între 11-20 la standurile din locațiile indicate.

Mai multe detalii pe www. untoldfestival.com.Lasă un răspuns

Site creat de