Social & Cultura

UNTOLD – Mușcătura de vampir se transmite mai departe…printr-o aplicaţie mobilă

8773c837 6cc1 4850 9546 63a8bd373e79

Dacă forţa festivalului UNTOLD (Cluj-Napoca, 4-7 august) vine anul acesta din legendele care au făcut cunoscută Transilvania, viitorii untold-iști pot de azi să împrumute pentru cȃteva minute ipostaza de…vampiri. Tot ce trebuie să facă e să intre pe fangs.untold.com.

Festivalul lansează aplicaţia de facebook numită “FANGS”. Dă de știre pe facebook prietenilor tăi din ţară și din străinătate că se apropie UNTOLD cu un curajos “BITE” și poţi cȃștiga un abonament la festival. Conceptul creativ FANGS a fost dezvoltat de echipa Heraldist & Wondermarks.

Aplicaţia FANGS îţi permite să selectezi 10 prieteni din lista personală de facebook și să apeși butonul “BITE”. Restul e legendă, pentru că la UNTOLD mitologia nopții și magia tărâmului transilvănean se întȃlnesc în formulă festivalieră.

Cum funcţionează aplicația

Intri pe fangs.untold.com – asta dacă nu te-au nominalizat deja prietenii tăi printr-o mușcătură simbolică. Selectezi 10 nume din lista ta de facebook și le dai “BITE”.

Adrian Chereji, (Director de Marketing și Comunicare UNTOLD): “UNTOLD a reușit încă de la prima ediție să ofere timp de 4 zile o experiență unică pentru participanți. Încercăm în permanență să creăm inovații care să conecteze oamenii și care să ducă experiența UNTOLD la un alt nivel. UNTOLD Fangs transformă 10 prieteni în ambasadori ai festivalului și ai Transilvaniei.“

Adrian Docea, (Creative Director, Heraldist & Wondermarks):  “Untold Festival a fost premiat încă de la prima ediţie la European Festival Awards – ‘Best Major Festival Award’. Nu doar că e o premieră ca un festival să reușească o asemenea performanţă la prima ediţie, dar Untold a trebuit să se bată cu festivaluri cu reputaţie globală, precum Tomorrowland. Suntem la a doua ediţie si vrem ca Fangs sa ajute Untold sa devină la rȃndu-i un brand global. Vrem ca romȃnii să folosească Fangs ca să transmită virusul Untold prietenilor lor din întreaga lume”

Partea de dezvoltare (development) a aplicației a fost realizată de Fortech.

UNTOLD, “The World Capital of Night and Magic” se va desfășura în perioada 4-7 august. Top 5 DJ din lume vor urca pe scenele festivalului din Cluj-Napoca, dintr-un total de 150 de artiști internaţionali și naţionali: Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Tiesto.Lasă un răspuns

Site creat de