Timp liber, Important

UNTOLD pune în vânzare alte 10.000 de abonamente în seara lansării aftermovie-ului

Organizatorii UNTOLD: peste 60 de milioane de euro rămân în Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului UNTOLD anunță că pe 21 noiembrie, la ora 21:00, vor scoate la vânzare alte 10.000 de abonamente pentru fanii înregistrați pe untold.com.

Aceștia vor putea cumpăra abonamente General AccessGeneral Access Risk Free sau VIP, la următoarele prețuri speciale:

General Access Basic: 129 euro + taxe

General Access Risk Free: 149 euro + taxe

VIP: 350 euro + taxe

Zeci de mii de oameni s-au înscris deja și așteaptă să fie printre norocoșii care își asigură intrarea în tărâmul magic UNTOLD în 2023. 

Cei care nu se înregistrează pe untold.com până pe 21 noiembrie, la ora 21:00, nu pot achiziționa abonamente în această etapă de vânzări. 

Aftermovie-ul UNTOLD 2022 va fi lansat în avanpremieră la cinema, în București și în Cluj-Napoca, pe 21 noiembrie. Astfel, fanii festivalului vor putea retrăi momentele și amintirile lor preferate de la ediția din acest an printr-o experiență cinematografică fantastică. Evenimentul de lansare din București va avea loc la Cineplexx în Băneasa Shopping City, iar în Cluj-Napoca la Cinema Florin Piersic, de la ora 20:00.

Cei care doresc să vadă în avanpremieră cele mai impresionante momente de la UNTOLD 2022 trebuie să se înregistreze pe site-ul untold.com și să participe la concursul organizat pe paginile oficiale de Facebook sau Instagram ale festivalului.


Din 22 noiembrie, pot cumpăra abonamente la liber, fără înregistrare pe site, la următoarele prețuri:

General Access Basic: 139 euro + taxe

General Access Risk Free: 159 euro + taxe

VIP: 425 euro + taxe

Festivalul UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august în 2023, în Cluj-Napoca.

În curând organizatorii vor anunța și cine sunt primii artiști internaționali care vor veni vara viitoare în România.Site creat de