Timp liber, Uncategorized

Unul dintre cele mai frumoase evenimente TiMAF: Simfonia Filmelor!

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF– aflat la cea de a V-a ediție se desfășoară în perioada 1 – 31 octombrie în Cluj–Napoca. Principalele evenimente ale celei de a V-a ediție TiMAF sunt : Lord of the Dance – Dangerous Games, IMPROvSHOW, InterADdictive, Concert Lost Frequencies, Concert Club des Belugas, Simfonia Filmelor – All Time Favorites, Teatru de Cafenea – Jurnalul lui Adam și al Evei cu Dana Rogoz, dar și alte evenimente dedicate diferitelor domenii artistice.

Duminică, începând cu ora 19.00 va avea loc unul dintre principalele evenimente ale celei de-a cincea ediție TiMAF – Simfonia FilmelorAll Time Favourites. Evenimentul promite o experiență audio-vizuală unică datorită combinației dintre muzica simfonică și spectacolul de lumini realizat în timpul concertului. Iubitorii de muzică și film au motive de bucurie deoarece evenimentul, aflat la a treia reprezentație, se anunță a fi unul de excepție. Cei prezenți se vor putea bucura de un program muzical ce va reuni coloanele sonore ale unor filme celebre, precum: Moulin Rouge; Avatar; The Great Gatsby; Frozen; Love Story; Lion King 1&2; Dirty Dancing; Sister Act; A Walk to Remember; Grease; Good Morning, Vietnam; Hair, Mulan și 50 Shades of Grey.

Spre deosebire de edițiile precendete ale evenimentului, anul acesta TiMAF prezintă un concept mai complex deoarece la eveniment sunt invitate și tinerele talente locale: Delia Ivan, Trupa 3 O’Clock și Adonis Tanța. Evenimentul va fi dirijat de binecunoscuta Kovacs Dalma Lidia.

Simfonia Filmelor este unul dintre evenimentele pe care publicul ne-a cerut să-l organizăm și anul acesta. Feedback-urile pe care le-am primit la acest eveniment au fost extrem de bune, tocmai de aceea anul acesta venim cu o abordarea mai complexă a spectacolului. Spre deosebire de anul trecut, anul acesta spectaorii vor fi încântați de solistele: Delia Ivan, Trupa 3 O Clock și Adonis Tanța”, declară Lorena Stingaciu, organizator.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice. TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.Lasă un răspuns

Site creat de