Social & Cultura

Ursuleţul de plus se va dovedi un cadou ideal pentru copii şi pentru îndrăgostiţi

ursulet de plus

Din cele mai vechi timpuri, de cand au inceput sa fie confectionati ursuletii de plus, acestia au captat atentia tuturor celor interesati de achizitionarea unei jucarii. Plusul este un material foarte moale si deloc periculos pentru copiii mici, de aceea fiecare copil avea in patut cate un “teddy” de plus.

Cei mai norocosi primeau de ziua lor un urs mare de plus cu care sa se joace si pe care sa poata chiar dormi. De asemenea, ursul de plus de dimensiuni mari se va dovedi un cadou deosebit si pentru a fi oferit de Ziua Indragostitilor partenerului sau partenerei de cuplu, indeosebi la varsta adolescentei. Indiferent care ar fi motivul pentru care cumparatorii aleg sa investeasca intr-un urs mare de plus de la RiciPici, cu siguranta surpriza va fi una foarte placuta.

Cu ce ocazie oferi un urs de plus gigant?

Ursuletul de plus este un simbol al dragostei si al prieteniei, este cel mai bun prieten al copiilor care le tine de urat in timpul somnului, este cel mai adorat dintre jucariile din casa. ursul mare de plus, pe de alta parte, este o jucarie mai dificil de gestionat, de depozitat si chiar de spalat. Cu toate acestea, ursul mare de plus este cea mai buna alegere pentru un cadou de Ziua Indragostitilor, pentru un cadou aniversar pentru copii, dar si in cazul unei onomastice.

Ursul de plus gigant poate fi folosit, in primele luni si chiar in primii ani de viata, un fotoliu relaxant pentru copii, un sprijin moale deosebit. Pe masura ce copilul creste, ursul de plus poate deveni un prieten bun de somn, un partener de joaca pe masura lui si chiar un “jurnal” caruia ii poate spune toate secretele seara inainte de culcare. In cazul adolescentilor, un urs gigant oferit cu diferite ocazii, dat cu parfumul preferat, va reprezenta un companion bun de somn, un cadou care le va aduce mereu aminte de persoana iubita.

Personalizarea ursului gigant de plus – cea mai buna alegere pentru un cadou unic

Cei care sunt invitati la ziua de nastere a unui copil si nu stiu ce cadou sa ii cumpere, nu au marimile la hainute si la pantofi, nu cunosct gusturile in materie de papusi sau masini, pot alege sa achizitioneze un urs de plus gigant si sa il personalizeze. Produsul personalizat va fi gata in cateva zile lucratoare, insa se merita asteptarea pentru un cadou cu adevarat deosebit. Ursul poate fi personalizat cu numele sarbatoritului sau sarbatoritei.

De ce este ursul gigant de plus cea mai buna alegere si un cadou de succes pentru o aniversare? Deoarece este moale, pufos, are dimensiuni impresionante, este unic si personalizat, nu este foarte scump si va aminti sarbatoritului sau sarbatoritei in permanenta de dragostea pe care i-o poarta cel care i l-a daruit. Ursul de plus gigant din oferta Rici Pici ce poate fi personalizat este un cadou cu maxim succes la orice ocazie si catre orice persoana, indiferent de varsta.Lasă un răspuns

Site creat de