Studentie, Important

USAMV Cluj a oferit 12 aparate medicale unui spital din Cluj care tratează pacienţii cu Covid-19 (FOTO)

USAMV Cluj a oferit 12 aparate medicale unui spital din Cluj care tratează pacienţii cu Covid-19

USAMV Cluj contribuie la eforturile spitalelor din oraș în lupta cu răspândirea pandemiei SARS-CoV-2, cu aparatură performantă și specialiști din cadrul Facultatea de Medicină Veterinară.

Astfel, 12 aparate performante sunt direcționate către Secția AŢI din cadrul Spitalul Clinic De Recuperare Cluj Napoca, la cererea instituției medicale, după cum urmează:

  • monitoare funcții vitale cu defibrilator,
  • monitoare funcții vitale cu accesorii,
  • ventilator performant,
  • injectomate,
  • infuzomate.

Toate aparatele sunt destinate și pentru uz uman și, conform solicitării Spitalului Clinic de Recuperare, sunt necesare ”pentru asigurarea condițiilor de derulare a actului medical cât mai eficient, adaptat la spitalizarea pacienților infecțioși Covid-19”.

Punerea în funcțiune a aparaturii a fost făcută de către Șef lucrări Andrei Răzvan Codea, coordonatorul Clinicii de Urgențe din cadrul Facultății de Medicină Veterinară, el colaborând cu personalul din cadrul spitalului.

USAMV Cluj-Napoca își manifestă solidaritatea cu toate cadrele medicale aflate în lupta cu pandemia SARS-CoV-2 și își exprimă speranța că prin sprijinul său, care a început cu punerea la dispoziție a trei aparate de tip Touch Real-Time PCR Detection System PCR (RT-PCR) în boli parazitare și infecțioase, sprijină toate eforturile comunității.

USAMV Cluj se implică în efortul medical de diagnosticare a bolnavilor și limitare a pandemiei de COVID-19Lasă un răspuns

Site creat de