Din Zona

Vânzările online de scule auto și scule electrice, într-o continuă creștere în județul Cluj

vanzari online electrice masini

Cumpărăturile online au devenit fără îndoială un stil de viață pentru cei mai mulți dintre noi, mai ales în condițiile actuale în care dispozitivele mobile ne oferă posibilitatea de a face acest lucru de oriunde și oricând. Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care tot mai mulți utilizatori aleg astăzi să facă achiziții online chiar și atunci când vine vorba despre diverse scule auto sau unelte conform unor administratori de magazine online de profil care au înregistrat o creștere substanțială de vânzări pe acest segment în anul curent.

În privința județului Cluj, cele mai căutate scule sunt cele electrice conform unor studii realizate recent de către numeroase magazine de profil din județ. Cel mai mare număr de căutări se înregistrează în Cluj-Napoca cu 68,1% din total, urmat de Turda cu 7,3%, Dej cu 4,6%, Gherla cu 3,6% si Câmpia Turzii cu 2,9%. Întreaga categorie de scule electrice a înregistrat în acest an o creștere de aproximativ 27,3% spre deosebire de anul precedent.

În același timp însă, căutările de pe un dispozitiv mobil par să devină o tendință din ce în ce mai accentuată, din întregul număr de căutări, 25,6% dintre acestea sunt realizate exclusiv prin intermediul unui dispozitiv mobil. Desktop-urile înca reprezintă principala modalitate de căutare cu un procent de 62,7%. În privința tabletelor, procentul de caăutări realizate prin intermediul acestora este de numai 11,6%.

Sculele auto și în special cele electrice sunt unele dintre cele mai populare achiziții pe care le-au facut utilizatorii din cadrul magazinului nostru în prima jumătate a acestui an. Motivul principal al creșterii numărului de vânzări pe acest segement se datorează în principal dezvoltarii  constante a comerțului online, dar și datorită faptului că tot mai mulți utilizatori recurg la achiziții online atunci când vor să obțină un produs de calitate la un preț mult mai avantajos” a declarat Daniel Henegariu, CEO al magazinului online Maniamall.ro.

Un alt factor care a contribuit la o creștere a numărului de vânzări pe întreg segmentul de scule electrice și scule auto se datorează și diversificării numărului de service-uri auto înființate pe fondul creșterii numarului de accidente de la un an la altul. Totodată, un alt factor care a contribuit la această creștere se datorează faptului că din cele 5.153.182 de automobile înregistrate la sfârşitul anului 2015, 49,7% au peste 12 ani vechime, iar 16,9% sunt fabricate înainte de 1996, având peste 20 de ani vechime, aspect care predispune aceste autovehicule la numeroase defecțiuni.Lasă un răspuns

Site creat de