Social & Cultura

Vascar prezinta produsele ideale pentru gratar

vascar

In timpul verii, gratarul in aer liber este o bucurie pentru multi romani. Cu totii am experimentat placerea de a ne reuni cu oamenii dragi in jurul gratarului, la o masa copioasa.

Daca dumneavoastra planificati o astfel de iesire cu cei dragi, cu siguranta vreti ca fiecare musafir sa fie multumit de preparatele servite, motiv pentru care ar trebui sa oferiti diversitate. Gusturile sunt diferite, dar daca veti achizitiona mai multe tipuri de carne sau semipreparate pe baza de carne, atunci fiecare invitat va gasi ceva pe placul sau. Bineinteles, daca in familie sau in grupul de prieteni aveti persoane care au o alimentatie vegetariana, nu uitati sa luati in calcul acest aspect, atunci cand faceti cumparaturile!

Ce produse recomanda Vascar pentru gratar?

Compania Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne din Romania, ofera o varietate larga de produse din carne, numai bune pentru gratar.

Iata cateva optiuni apetisante din gama “Moldova in Bucate”, de la Vascar:

– mici taranesti;

– carnati taranesti cu busuioc;

– carnaciori de casa;

– carnaciori de casa picanti;

– burgeri 100% antricot de vita.

Produsele Moldova in Bucate contin carne de calitate superioara si sunt condimentate cu mirodenii atent alese, asa ca aveti garantia ca nu dati gres cu preparatele pe care le oferiti invitatilor dumneavoastra.

De asemenea, conform recomandarii companiei Vascar, pe gratar puteti pune si cotlet sau ceafa de porc cu os. In gama “Moldova in Bucate” veti regasi si aceste produse fresh, ideale pentru o masa copioasa alaturi de membrii familiei si prieteni. Carnea rumenita de porc, alaturi de mici, burgeri sau carnaciori va atrage ca un magnet orice pofticios!

Despre Vascar

Compania Vascar a fost infiintata in anul 1984, sub numele de Industria Carnii Vaslui. Aceasta denumire a fost schimbata dupa Revolutie, iar in prezent compania este manageriata de Vlad Ciuburciu in calitate de Director General. Sub conducerea sa, Vascar a ajuns sa aiba o cifra de afaceri de 22,8 milioane de euro la finalul anului 2020, 21 de magazine proprii in regiunea Moldovei si peste 400 de angajati.

Chiar daca pandemia a venit cu foarte multe provocari, iar preturile produselor nu au fost marite, Vascar a inregistrat anul trecut o crestere cu 13% a cifrei de afaceri fata de 2019, fapt care reprezinta dovada clara a increderii clientilor din Romania, dar si din afara granitelor, in calitatea produselor din carne.

Aceasta companie este certificata International FOOD Systems High Level si aplica cele mai riguroase standarde de calitate din domeniul alimentar, asa ca veti avea intotdeauna garantia calitatii produselor pe care le veti achizitiona.

„In cadrul fabricii de la Vaslui, aplicam cele mai riguroase standarde de calitate din domeniul alimentar, iar in prezent compania este certificata International Food Systems High Level. Mai mult decat atat, in fiecare an alocam un buget pentru modernizare si retehnologizare, tocmai pentru a pastra aceste standarde inalte de calitate. In ultimii 5 ani, am investit 5 milioane de euro, dintre care – 1,5 milioane de euro in anul 2020”, a declarat Vlad Ciuburciu (Vascar) intr-un interviu.

Vascar prezinta produsele ideale pentru gratar
Ciuburciu Vascar


Lasă un răspuns

Site creat de