Social & Cultura

Vedetele oricărui look, gențile de damă: Recomandări practice pentru a ieși din anonimat

Vedetele oricărui look, gențile de damă: Recomandări practice pentru a ieși din anonimat

Ținuta unei femei este cartea de vizita pe care o oferă lumii întregi atunci când iese pe stradă. Însă, imaginea femeii nu înseamnă numai haine. De o egală importanță sunt accesoriile, cum ar fi gentile pe care le poti accesa de pe acest link https://www.fashiondays.ro/g/femei-/genti, bijuteriile, eșarfa, mănușile, pălăria sau ochelarii de soare. Însă de departe vedetele oricărui look sunt gențile de damă. Ele dețin o putere deosebită atunci când vine vorba de scoaterea unei ținute din anonimat.

Totuși, pentru a se încadra cu ușurință în dress code-ul actual, femeile trebuie să țină cont de câteva secrete de stil:

  1. Gențile în culori puternice

Deoarece o femeie stilată necesită o pată de culoare în garderoba sa, cea mai bună modalitate în acest sens de a nu atrage atenția mai mult decât este necesar constă în achiziționarea unei genți într-o nuanță puternică, cum ar fi roșu sau albastru. Specialiștii în materie de fashion recomandă ca idei de asortare culori pale, nude, în funcție de cât de bine se potrivesc tonurile, astfel încât ținuta să fie echilibrată din punct de vedere estetic și vizual.

Prin urmare, optează pentru combinația dintre puternic și pal de fiecare dată când vrei să inspiri eleganță.

  1. Gentile in mai multe culori

Dacă vrei să-ți însuflețești outfit-urile, geanta în mai mult de două nuanțe este alegerea perfectă. Totuși, principalul risc care apare în această alegere vestimentară constă în supraîncarcarea ținutei în ansamblu.

Așadar, dacă dorești un look impecabil asortat, vei purta acest model de geantă alături de haine în nuantele imprimeurilor accesoriului. În mod cert vei avea succes în privința întregii ținute.

  1. Gentile în tonuri clasice

Fie că este vorba despre o geantă alba, neagră sau orice altă nuanță clasică, asortarea acestor accesorii este deosebit de ușoară. Așadar, dă frâu liber imaginației și poți să te orientezi în privința oricăror piese vestimentare.

  1. Gentile în culori metalizate

Auriul, arămiul sau argintiul sunt tonuri care simbolizează în general eleganță. Așadar, dacă geanta se bucură de culori metalizate, este esențial să o accesorizezi fie cu pantofii, fie cu imprimeul subtil din cadrul articolelor de îmbrăcăminte.

imbracaminte femei clujuLasă un răspuns

Site creat de