Din Zona

A venit iarna în Cluj! A nins în Munţii Apuseni în localitatea Mărişel (FOTO)

Mărişel

Prima ninsoare din acest sezon şi-a făcut deja apariţia, deşi ne aflam doar în 5 octombrie. Primii fulgi de nea au căzut în localitatea Mărişel din Munţii Apuseni. Pagina de Facebook „Cabana Moţilor” a publicat, în această dimineaţă, o fotografie care, cu siguranţă, îi va bucura pe iubitorii sporturilor de iarnă.

De asemenea, a nins şi în Cavnic (Maramureş), dar şi la Bălea Lac şi pe Transalpina.

Cod galben de ninsori

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, un cod galben de ninsori în zonele de munte din judeţele Sibiu, Braşov, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, valabile până la ora 12:00.

Potrivit avertizării, în zonele de munte din judeţele Sibiu şi Braşov se va semnala ninsoare moderată la peste 1.500 m, ce determină scăderea vizibilităţii izolat sub 50 m.

În Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la altitudini de peste 1.000 m va fi ninsoare însoţită de vânt cu viteze care la rafală vor atinge 50-70 km/h, ce determină scăderea vizibilităţii, potrivit ANM.

Potrivit meteorologilor, până la ora 14:00, în judeţele Mehedinţi, Gorj, Olt şi Dolj se vor semnala local intensificări susţinute ale vântului din sector predominant vestic, cu viteze ce vor atinge la rafală 60-70 km/h.2 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de