Social & Cultura

Ventilatia in spatii comerciale si in birouri e mai eficienta daca avem sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura

ventilatie

Mai bine de patru sau cinci luni, cat e mai rece afara, spatiile comerciale si birourile au nevoie de o ventilatie corespunzatoare pentru confortul celor care lucreaza acolo si pentru cel al clientilor.

Ventilatia in spatiile mai mari este destul de complicata, mai ales daca sunt si compartimentari diferite si multe persoane care lucreaza in acelasi loc.

Cu o ventilatie corespunzatoare puteti avea o atmosfera placuta de lucru pe toata perioada zilei, indiferent cat de cald este afara. Cum spatiile sunt foarte mari de obiecei un aer conditionat sau sisteme de incalzire montate intr-o anumita zona nu vor face fata cu siguranta, asa ca veti avea nevoie de sisteme moderne si puternice, eficiente de ventilatie birouri si spatii comerciale.

Dintre toate cele disponibile pe piata sistemele cu recuperare de caldura pentru ventilare eficienta sunt cele mai simplu de utilizat. Ele evacueaza aerul si il inlocuiesc cu aer curat si proaspat in cantitate egala. In acest fel sunt reduse costurile de exploatare, instalarea e rapida, exploatarea e sigura si eficienta, aerul e filtrat si umiditatea nu mai este asa de mare.

Recuperatorul de energie pe care se bazeaza sistemele de ventilatie birouri si spatii comerciale regleaza umiditatea in spatiile mari, caldura si umiditatea din aerul de extractie sunt folosite pentru incalzirea aerului proaspat din exterior.

Costurile se reduc semnificativ si pentru incalzirea spatiilor, si pentru racire, la nevoie, schimbul permanent de aer garanteaza o atmosfera placuta de lucru in incinte, iar sistemele functioneaza automat, au senzori care permit o functionare optima oricand.

Aceste sisteme sunt avantajoase pentru ca elimina praful si insectele din incinte, protejeaza de zgomotul din exterior, previn umiditatea si mucegaiul, totul cu un consum redus de energie in orice perioada a anului.

Ventilatia prin recuperare de caldura este o solutie optima pentru un aer proaspat in incinte pe toata perioada anului, costurile se amortizeaza rapid, faceti economie de energie si de bani.Lasă un răspuns

Site creat de