Social & Cultura

Versiuni noi ale jocurilor de noroc celebre

Versiuni noi ale jocurilor de noroc celebre

Dacă ești un amator al jocurilor de noroc, fie că vorbim de sloturi casino, poker, blackjack sau altele, cu siguranță ai observat că în cazinourile online au apărut diverse variante ale jocurilor clasice. Deși seamănă destul de mult, regulile sunt puțin diferite. Care sunt aceste jocuri? Vom vedea în continuare!

1.  Craps Bonus

În această variantă de craps, jucătorii au la dispoziție toate caracteristicile tradiționale, dar Craps Bonus oferă 3 noi pariuri pe prop:

  1. Toate mici
  2. Toate mari
  3. Fă-le pe toate (make ‘em all)

Aceste 3 pariuri sunt disponibile înainte de rulajul de apariție, iar fiecare este separat de jocul principal sau de orice alte pariuri pe care le-ai putea plasa. De asemenea, aceste pariuri sunt disponibile doar pe rola de ieşire.

Când shooter-ul rulează orice altceva decât un 7, bonusul este plasat pe cercul corespunzător numărului lansat de shooter.

Miza totală mică este un pariu care spune că toate numerele mici – 2, 3, 4, 5 și 6 – vor fi aruncate înainte ca un 7 să fie aruncat. Dacă un 7 este aruncat înainte, pariul mic pierde. Dacă câștigi acest pariu, primești 30 la 1 pentru banii tăi.

Miza totală este un pariu care spune că toate numerele mari – 8, 9, 10, 11 și 12 – vor fi aruncate înainte ca un 7 să fie aruncat. Dacă 7 este aruncat înainte de a se întâmpla asta, pariul total pierde. După cum îți poți imagina, acesta se plătește și la 30 la 1.

Pariul make ‘em all este un pariu care spune că toate numerele posibile vor fi aruncate înainte ca un 7 să fie aruncat. Aceasta înseamnă că pariați că 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11 și 12 vor fi aruncate înainte ca un 7 să apară în joc. Acest pariu se plătește la cote 150-1.

Ce e important de știut este că avantajul casei la toate aceste 3 pariuri este groaznic. Avantajul casei pentru toate pariurile mici și toate pariurile mari este același – 18,3%. Avantajul casei pe pariul make ‘em all este și mai rău de atat, mai exact de 20,61%.

blazing blackjack
Versiuni noi ale jocurilor de noroc celebre 4

2. Blazing 777 Blackjack Progresiv

Blazing 777 Blackjack Progressive se joacă la fel ca blackjack-ul obișnuit, dar oferă un pariu secundar pe un jackpot progresiv. Nu trebuie să plasezi pariul secundar, așa că poți juca blackjack în mod obișnuit la masa Blazing 777 Blackjack Progressive dacă asta îți dorești.

Dacă decizi să jucați, e necesar să plasezi pariul standard la blackjack și pariul lateral Blazing 7s. Îți joci mâna de blackjack ca de obicei.

Dacă una dintre primele tale 2 cărți este 7, câștigi pariul secundar. Dacă ambele cărți sunt 7, primești o plată mai mare. Dacă cartea cu fața în sus a dealer-ului este, de asemenea, 7, câștigi și mai mulți bani.

Acestea sunt singurele 3 griji care afectează pariul secundar – cele 2 cărți ale tale și cartea cu fața în sus a dealer-ului.

Plățile se bazează pe un tabel de plăți, care poate varia în funcție de regulile cazinoului. Oricum, indiferent care sunt regulile casei, premiul principal este jackpot-ul progresiv. Premiul 2 este 10% din jackpot.

3. Pariu gratuit la Blackjack (Free Bet)

Free Bet Blackjack este o variantă de blackjack ceva mai interactivă decât Blazing 7. Marele truc al acestei versiuni este că ai voie să divizezi sau să dublezi o singură dată, în mod gratuit.

Poți să împărți în continuare doar dacă ai o pereche – 2 cărți de același rang. Totuși, nu poți să mergi mai departe împărțind 10 gratuit. Dealer-ul va indica pariul gratuit cu un buton din dreapta pariului original.

De asemenea, poți dubla gratuit dacă ai un total de 9, 10 sau 11. Dealerul folosește același buton pentru a indica pariul suplimentar. Poți dubla alte totaluri, dar trebuie să pui un pariu suplimentar pentru a face acest lucru.

dai bacc
Versiuni noi ale jocurilor de noroc celebre 5

4.  Dai Bacc

Dai Bacc este o variantă de baccarat cu tematică asiatică. Ca și în cazul multor alte variante de blackjack, acest joc se desfășoară la fel ca cel original, dar oferă câteva noi opțiuni de pariere.

Pentru a juca Dai Bacc, faci un pariu bancher sau jucător, la fel cum ai face în baccarat tradițional.

De asemenea, ai la dispoziție următoarele pariuri opționale:

  • Tiger 7
  • Ox 6
  • Kill Bonus

Oferta este gestionată la fel ca în baccarat obișnuit, cu mâna câștigătoare care se apropie de 9. Acest pariu se plătește cu bani egali. Dacă bancherul câștigă cu un 3-card 7, acesta este tratat ca o împingere.

Iată cum funcționează pariurile laterale:

Pariul Tiger 7 câștigă oricând bancherul are un total de 3 cărți de 7 și câștigă. Se plătește cu 40 la 1.

Pariul Ox 6 câștigă oricând jucătorul are un total de 3 cărți de 6 și câștigă. De asemenea, se plătește cu 40 la 1.

5.  Ultimate Texas Hold’em

Ultimate Texas Hold’em este unul dintre multele jocuri noi, care iau capcanele pokerului și îl transformă într-un joc de cazino în care joci împotriva casei.

Pentru a juca, e nevoie să plasezi un pariu ante și un pariu blind. Ai și un pariu secundar opțional – pariul bonus de călătorii. Începi prin a obține 2 cărți, la fel ca în Texas Hold’em obișnuit.

După ce ai primit cele 2 cărți poți paria de 3 sau 4 ori ante. După ce a decis, dealerul pune 3 cărți pe masă cu fața în sus – flop-ul.

În acest moment, ai o altă șansă de a paria. Însă de data aceasta, poți paria numai dacă nu ai făcut pariul înainte și te limitezi la un pariur de două ori mai mare decât cea a ante-ului.

Dacă mâna dealer-ului o bate pe a ta, îți pierzi pariurile.

Există câteva reguli suplimentare, dar Ultimate Texas Hold’em este un joc destul de simplu și foarte distractiv. Marginea casei este de aproximativ 2,2%.

Concluzie

După cum poți vedea, ceea ce cazinoul numește un joc nou nu este deloc atât de nou. Cel mai adesea este o variație a unui joc existent sau poate niște pariuri secundare adăugate pentru a spori farmecul.

Poți găsi, în cazinourile online, versiuni „noi” de baccarat, blackjack și zaruri. De cele mai multe ori, marginea casei pe versiunea originală a jocului este mai bună, așa că te încurajăm să arunci o privire și la aceste jocuri. Mult succes!Lasă un răspuns

Site creat de