Social & Cultura

Vesta bărbătească care te îmbracă pentru orice ocazie

vesta barbati

Cu siguranță îți dorești să arăți elegant și seducător chiar și cu ocazia acelor evenimente în care ținuta abordată nu trebuie să respecte codul vestimentar formal.

De aceea, o vestă bărbați (pe https://antoniogatti.ro/veste-barbati o să descoperi variate modele, nuanțe și materiale de calitate superioară) reprezintă soluția “pentru orice”, așa cum “little black dress” este accesoriul vestimentar ideal pentru orice femeie. „Salvează-ți” ținutele banale oferindu-le un plus de energie vizuală cu o vestă în culoarea vișinei sau fii în centrul atenției cu o vestă bărbătească în nuanțe bleumarin! În 2018, bărbații au dreptul să se îmbrăca așa cum simt și pot arăta fabulos cu atât de puțin efort grație unei simple veste!

22221883 647941171996231 5651585674401544217 n

Accesoriul care îți permite să reinterpretezi orice ținută vestimentară!

Creată ca un înlocuitor al hainei bărbătești în perioadele călduroase, vesta este astăzi unul dintre accesoriile care îi conferă unui bărbat virilitate, punându-l în valoare cu fiecare ocazie. În trecut, vestele erau niște obiecte de îmbrăcăminte care se plasau în categoria “produse elegante”, dar acum ele sunt o modalitate prin care și o ținută casual poate căpăta strălucirea uneia elegante, cu minimul de efort financiar și cu maximul de bun gust.

Atunci când vine vorba despre veste pentru bărbați, Antonio Gatti a conceput o colecție care pune în prim plan bărbatul, cu toate necesitățile sale zilnice. De aceea, printre produsele acestei colecții se regăsesc veste elegante, care se asortează perfect costumelor clasice, dar și veste casual, gândite atât pentru activitățile de birou, cât și pentru ținutele lejere, de ieșit la plimbare sau la un film. Unul dintre punctele de atracție ale acestei colecții este vesta matlasată, care este recomandată pentru sezoanele de primăvară și toamnă, datorită materialului din poliester, dublat cu fiselină și care beneficiază de o glugă detașabilă.

În cazul vestelor elegante, acestea se remarcă printr-o compoziție bogată în lână naturală (80%), cu linii moderne, buzunare exterioare și închidere cu patru nasturi. Partea colecției dedicată ținutelor casual include veste care au o linie atractivă, închidere cu trei nasturi și care pot fi asortate ținutelor cu sau fără cravată. Ideală pentru orice bărbat, la serviciu sau cu ocazia unui eveniment important din viața lui, vesta bărbătească îi conferă purtătorului prestanță și posibilitatea de a se mișca liber, fără să fie încorsetat de către haina de costum.

În 2018, bărbații puternici beneficiază de un element vestimentar care le subliniază și mai mult frumusețea, conferindu-le acel plus de valoare, capabil să facă diferența și să seducă în orice împrejurare!

V012 Oxy05 1 1000x1500



Lasă un răspuns

Site creat de