Social & Cultura, Uncategorized

Veteranul sublocotenent (rtr.) Pall Kellner din Cluj-Napoca a împlinit 101 ani (FOTO)

veteran pall keller cluj

Seful de stat major al Centrului Militar Zonal Cluj, colonel Costel Coste împreună cu comandantul Comenduirii Garnizoanei Cluj-Napoca, locotenent-colonelul Dorel Maior au fost, miercuri, la domiciliul sublocotenentului (rtr.) Pall Kellner, din Cluj-Napoca, cu ocazia împlinirii onorantei vârste de 101 de ani.

Cu această ocazie, venerabilului veteran i-a fost înmânată o diplomă aniversară și i-au fost adresate urări de sănătate din partea personalului Centrului Militar Zonal Cluj, a militarilor clujeni și a membrilor Filialei Cluj a Asociației Naționale a Veteranilor de Război.

Pe timpul întâlnirii, sublocotenentul (rtr.) Pall Kellner le-a povestit oaspeților cum a luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial și cum în anul 1944 a fost luat prizonier și a fost dus în Siberia pentru o perioadă de 5 ani.

În ciuda vârstei înaintate și a greutăților vieții, acesta a reușit să își păstreze optimismul și bucuria de a trăi. A fost foarte bucuros să citească personal mesajul de felicitare care i-a fost adresat, din partea Ministerului Apărării Naționale, pe diploma aniversară.

La mulți ani și multă sănătate domnule sublocotenent (rtr.) Pall Kellner!

foto: Olga ComanLasă un răspuns

Site creat de