Sport, Important

Victorie importantă obţinută de U-BT Cluj în EuroCup! I-au învins pe italienii de la Germani Brescia

Victorie importantă obţinută de U-BT Cluj în EuroCup! I-au învins pe italienii de la Germani Brescia

U-Banca Transilvania a depășit-o miercuri seara pe Germani Brescia în 7Days EuroCup și a bifat a doua victorie în competiție.

Ardelenii s-au impus pe teren propriu în fața italienilor cu scorul de 91-86.

În urma acestei victorii, U-BT Cluj-Napoca a urcat pe locul 6 în Grupa A EuroCup. Această poziţie le conferă clujenilor acces în următoarea fază a competiţiei europene.

A fost un meci foarte intens, atât fizic, cât și mental. Fiecare echipă a avut șansa să se impună. Mă bucur că noi am câștigat. Evident și publicul a contat mult. Le mulțumesc fanilor pentru felul cum ne-au încurajat. Îmi era puțin frică de acest meci, deoarece nu am avut un joc intens de aproape trei săptămâni. Am reacționat foarte bine în repriza a doua, ne-am apărat agresiv și nu le-am mai dat oportunități ușoare să marcheze. Am întâlnit o formație fizică, însă am fost peste ei. Am lăsat doar cinci recuperări ofensive, deci mă bucur că am reușit aceste lucruri. Mai sunt aspecte de îmbunătățit, trebuie să fim mai constanți în apărare. Ne bucurăm în această seară, însă ne gândim deja la jocul cu Rapid, precum și la deplasarea din Turcia.„, a declarat Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania.

Emanuel Cățe, jucător U-Banca Transilvania:

A fost un meci greu, ne așteptam la acest lucru. Fiecare meci este dificil în EuroCup. Am avut în plus față de italieni aportul fanilor, ne-au ajutat enorm. Mă bucur că am reușit să câștigăm la final. Ne antrenăm din greu, mă lupt foarte mult cu Stipe la antrenamente. Știm ce avem de făcut amândoi, ne înțelegem bine și s-a văzut în această seară. Am știut să fructificăm toate ocaziile pe care le-am avut. Sper să continuăm tot așa și să vină cât mai multe victorii.Site creat de