Social & Cultura

VIDEO | Mihai Sturzu râde cu gura până la urechi de clujeni: „Băi, s-a umflat orezu’ în clujeni”

Mihai Sturzu râde cu gura până la urechi de clujeni: "s-a umflat orezu' în clujeni"

Mihai Sturzu, fost component al trupei Hi-Q şi fost lider al organizaţiei de tineret PSD, a publicat un filmuleţ în care îi ironizează pe clujeni.

Fostul lider PSD a vorbit despre faptul că Primăria Cluj-Napoca a plătit pentru nominalizarea târgului de Crăciun într-un top al celor mai frumoase astfel de evenimente din Europa.

Am auzit că Primăria Cluj-Napoca a plătit 100.000 de euro pentru titlul ăla de târgul de c*cât de Crăciun că îi cel mai fain. Îi forte fain!  Băi, deci s-a umflat orezu în clujeni.„, a explicat fostul cântăreţ al trupei Hi-Q.

De asemenea, aceasta a povestit că a locuit două luni în Cluj-Napoca şi că aici există mari probleme: haosul imobiliar, aglomeraţia, mirosurile de la groapa de gunoi.

Le spuneam prietenilor, băi nu se poate circula în oraşul ăsta. Toată ziua bară la bară. No’, îi oraş mare, aşa îi la metropolă. Îi forte fain„, a relatat Mihai Sturzu.

Să nu vă duceţi vara la Cluj. Să vă duceţi la TIFF, puteţi merge la Electric Castle (e genial), puteţi să mergeţi la UNTOLD, dar în afară de aceste perioade când îi plin Cluju’ şi îi <<forte, forte fain>> la ora 20 vezi două maşini pe străzi şi un câine fără covrig în coadă„, a mai povestit Mihai Sturzu.4 Comments

  1. Targul de Craciun de la Cluj, este privat, si nu este platit de primarie, iar pentru nominalizare nu se plateste, la fel nici pentru a castiga pozitii. Acest domn poate fi dat usor in judecata pentru dezinformare si reclama proasta fara dovezi. Eu inteleg ca frustrarea e mare, dar ar fi ideal daca s ar aduce argumente si dovezi clare la.afirmatiile pe care le face.

  2. Chiar s-a platit pt participare . Oricum cineva regreta profund miscarea cu concursul asta .. Daca va uitati pe pagina organizatorului veti vedea ca e o mare aberatie incepand chiar cu titlul “Best Christmas Markets in Europe 2020” 2020?? In ce an suntem? 2019..aaa, iar targul de Craciun din Praga pe pozitia 12 loool – fail total, aberatii , minciuni !Si nu ma refer la targul de craciun in sine,ci la modul penibil si fals in care ati incercat sa il promovati. Acest mod va reprezinta pe toti cei implicati.

  3. Du-te mai tinere unde ȘI-O DUS MUTU IAPA…Si apropo ai dreptate „esti asa cum zici PROSTUT…si asa. Despre autostrada tinere unde pula mea ai vazut tu iesire de autostrada in centrul vreunui oras…tu esti clasicul pielea pulii de la SATUL CU MULTI MINISTRI

Lasă un răspuns

Site creat de