Timp liber, Important

(VIDEO) Munca din spatele succesului | Cum este construită lumea Electric Castle Festival

Cum este construită lumea Electric Castle Festival

„The Before Movie” prezintă în 18 minute drumul pe care îl parcurge zona Castelului Banffy din Bonțida de la stadiul de semi-ruină turistică, la gazdă pentru zeci de mii de fani ai muzicii electronice.

Este o alte cale prin care puteți să înțelegeți mai bine tot efortul depus la fiecare ediție de a construi de la 0 infrastructura pe care Electric Castle o presupune. Suntem siguri că vă va ajuta să priviți cu alți ochi festivalul când veți păși pe poarta lui peste câteva săptămâni”, spune reprezentanții festivalului.

Electric Castle pregătește pentru cea de-a 6a ediție prima scenă 100% eco într-un festival de muzică din România, acces gratuit pentru cei care pedalează înspre Bonțida și multe alte inițiative menite să protejeze mediul, inclusiv interzicerea folosirii paielor de plastic în festival.

Pe lista artiștilor care vin în acest an la Electric Castle se regăsesc Jessie J, Excision, Mura Mass, Subcarpați, Petre Inspirescu, Otherside și Vița de Vie, Raresh, OCS, Vunk, Kryptonite Sparks și Clas.

Electric Castle 2018 | A fost publicat programul pe zileLasă un răspuns

Site creat de