Social & Cultura

Videochat non-adult pentru persoane introvertite

Videochat non-adult pentru persoane introvertite

Videochatul are o reputație destul de negativă din cauza faptului că nu toată lumea înțelege la ce se referă această activitate. Lumea își imaginează ca toate fetele care practică această meserie sunt niște tipe dezinhibate care se dezbracă pe bani. Adevărul este însă mult mai complex. Mai ales că, deși nu pare veridic, chiar și persoanele introvertite practică această meserie. Află mai multe despre beneficiile videochatului non-adult și de ce persoanele introvertite sunt mai potrivite pentru acest tip de ramură a industriei. 

Diferențe între tipurile de videochat

În momentul în care te-ai decis să te angajezi la un studio de videochat, în majoritatea cazurilor vei avea de ales între trei ramuri ale videochatului. Acestea sunt:

  • Videochat adult, în cadrul căruia accentul cade pe seducție și senzualitate, modelul fiind dezinhibat și dispus să satisfacă fanteziile sexuale ale utilizatorilor. Evident, acest tip de videochat implică nuditatea totală;
  • Videochat non-adult, în cadrul căruia modelul doar va discuta cu utilizatorii platformelor de videochat și nu se dezbrăca sau aborda subiecte cu tentă sexuală;
  • Videochat glamour, la care modelul oferă de cele mai multe ori impresia că ar putea avea o relație cu utilizatorul, iar partea de nuditate și îndeplinire a fanteziilor se întâmplă destul de târziu pe parcursul interacțiunilor sau chiar deloc, în funcție de preferințele modelului, dar și de cât de bine știe să se impună. 

Pentru persoanele introvertite, celor care nici măcar prin gând nu le-ar trece să se dezbrace în fața unui străin sau să dezvolteo relație amoroasă virtuală, prima și a treia categorie sunt clar nepotrivite. 

De ce persoanele introvertite sunt mai potrivite pentru videochatul non adult? 

Avantajul lor se va concretiza în activitatea de videochat non-adult, acolo unde interacțiunea se bazează strict pe discuții, un lucru la care introvertiții sunt de obicei mult mai buni decât extravertiții. În plus, majoritatea utilizatorilor de pe platformele de videochat sunt ei înșiși introvertiți!

Persoanele care apelează la servicii de videochat, fie el adult sau non adult, sunt acelea care în viața de zi cu zi nu au curajul să spună ce-și doresc. În majoritatea cazurilor sunt timizi, deloc asertivi sau pur și simplu au dificultăți de comunicare. Introvertiții nu sunt neapărat timizi, dar preferă să comunice mai puțin. Tocmai de aceea, utilizatorii vor rezona, cel puțin în majoritatea cazurilor, mult mai bine cu un model de videochat introvertit, o persoană care îi va înțelege mult mai bine decât modelele care n-au absolut nicio problemă să se afișeze goale sau să vorbească deschis despre propriile sentimente. 

Introvertiții preferă de obicei să lucreze singuri, sunt persoane mai degrabă retrase, și ce loc de muncă ar putea fi mai potrivit pentru aceștia decât unul care presupune să stai singură într-o cameră și să interacționezi cu alte persoane exclusiv din fața unui monitor? 

Nu în ultimul rând, gusturile utilizatorilor sunt foarte diferite. Dacă majoritatea preferă să vadă tipe îndrăznețe care să-i domine din punct de vedere sexual, există o plajă destul de răspândită de utilizatori care preferă discuțiile liniștite și interacțiunile cu fete pe care le-ar putea întâlni și în viața de zi cu zi. Dă dovadă de deschidere și înțelegere și vei avea parte de o carieră lungă și de succes în videochat-ul non-adult. 

Ținem să te avertizăm însă! Oamenii se mai schimbă și cât de curând s-ar putea să te tenteze și latura glamour și adult. Nu ezita să încerci. S-ar putea să descoperi că erai o extravertită sub acoperire! 

Photo by Andrea Piacquadio from PexelsLasă un răspuns

Site creat de