IT, Important

Vineri începe Cluj Tech Society: job-uri, workshop-uri, panel sessions, un hackathon și cinci turnee esports

program targul de cariere it cluj

În perioada 15-16 noiembrie, la BT Arena, are loc Cluj Tech Society, cel mai mare eveniment de recrutare și employer branding în tehnologie din România.

La eveniment sunt așteptate cele mai active companii din domeniul IT, inginerie și alte domenii conexe tehnologiei, pe parcursul celor două zile de eveniment având loc conferințe, workshop-uri și chiar un hackathon. În plus, evenimentul va include și cinci turnee de esports, aduse de Digital Crusade.

Orarul de desfășurare este: vineri : 11:00-18:00 și sâmbătă 11:00-18:00.

Ediția din această toamnă este dedicată temei EduTech – Education and Technology, printre cei prezenți la conferință fiind Eden Lazaness, Head of Innovation la King’s College, Mihai Damaschin, Google și Ionuț Pruteanu, Testerum. Tema EduTech va fi adresată și în cadrul a două sesiuni de dezbatere, pe teme conexe educației și tehnologiei: “Upgrade Tech Education”, la care vor participa Crux Conception – Behavioral Profiler, Simona Motogna – Prodecan Facultatea de Matematică și Informatică UBB și Daniela Popescu – Prorector Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, precum și “Technology: Evolution vs. Involution”, la care vor participa Thea Ionescu, Maria Predoiu și Urania Cremene.

Printre companiile prezente la eveniment se numără: Steelcase, Take off Labs, Amazon Web Services, Bloomberg, Big Data Engineering @Data Reply Germany, FME, Bannersnack, Hanna Instruments și Porsche Engineering, aducând împreună peste 500 de locurile de muncă în domeniul IT, pentru diverse specializări, competențe și pregătire profesională.

Pe parcursul celor două zile va avea loc și hackathonul “EduHack”, la care au fost deja acceptate 40 de echipe, workshop-ul “Wikipedia & Open Education”, dar și prezentările din zona dedicată soluțiilor tehnologice, “Start-up Alley”, unde aveți ocazia să cunoașteți fondatorii celor mai recente startup-uri, precum: Testerum, North Star, Simbound și Girls Go IT.

Digital Crusade, platforma de esport tournament lansată de Târgul de Cariere în toamna anului 2018, va aduce la Cluj Tech Society 5 competiții de esports: League of Legends 5v5, Counter Strike: Global Offensive 5v5, Teamfight Tactics, FIFA20 și Hearthstone. La competiții s-au înscris peste 600 de jucători individuali sau în echipe, estimându-se, în plus, prezența a sute de spectatori.

La eveniment sunt așteptate aproximativ 5.000 de persoane interesate de domeniul tehnologiei, interacțiunea directă dintre candidați, angajatori, speakeri și gameri constituind mediul perfect pentru a transforma ideile fiecăruia într-o sursă de inspirație pentru noi proiecte, dar și pentru dezvoltarea comunității de IT din România.Lasă un răspuns

Site creat de