Din Zona

Vizitatorul cu numărul 500.000 la Salina Turda, premiat cu un tort şi un abonament pe viaţă

vizitator salina bun

Salina Turda a ajuns la 500.000 de vizitatori în acest an, depășind recordul anterior de vizitatori anuali, respectiv 478.300 turiști, înregistrați în anul precedent. Cu această ocazie, conducerea sociuetății a luat decizia de a premia vizitatorul cu numărul 500.000, care s-a nimerit a fi un turist din localitatea Bazna (jud. Mureș), care a venit la Salina Turda cu câteva cunoștințe din Germania, scrie TurdaNews.ro.

Pentru prima oară de la redeschiderea Salinei Turda în 2010 în urma modernizării cu fonduri europene, am atins cifra de o jumătate de milion de turişti pe an. Înregistrarea turistului cu numărul 500.000 a avut loc, duminică, acesta fiind Dan Răzvan Hudea din Bazna, care a însoţit un grup de turişti vorbitori de limbă germană. Fericitul vizitator a fost premiat cu un tort şi un abonament nominal pe viaţă la Salina Turda pentru două persoane şi a mai primit nişte suveniruri. Acesta a spus că se află pentru a doua oară în vizită la Salina Turda şi a promis că îşi va folosi abonamentul primit, a spus Baciu.

Conducerea Salinei Turda estima că va înregistra turistul cu numărul 500.000 abia la începutul lunii decembrie 2015.

„Turistul cu numărul 500.000 reprezintă pentru noi un moment simbolic, de suflet. Acest moment contează şi din punct de vedere al performanţelor manageriale. Atât timp cât organizăm evenimente concerte, reuşim să facem lumea să vină la salină, să o aprecieze, şi mă refer şi la turiştii din ţară şi la cei din străinătate”, a mai spus directorul Salinei Turda.Lasă un răspuns

Site creat de