Important, Social & Cultura

Voluntar la Zilele Clujului: Cum te poţi înscrie

Ce poţi să faci astăzi (sâmbătă) la Zilele Clujului | Program complet

Voluntar la Zilele Clujului: Cum te poţi înscrie

Primăria Municipiului Cluj-Napoca lansează un apel către comunitate, invitând doritorii să se alăture echipei de voluntari pentru a contribui la succesul celei de-a XII-a ediții a Zilelor Clujului, programate să aibă loc între 30 mai și 2 iunie.

Organizatorii evenimentului subliniază importanța implicării comunității și încurajează cetățenii să participe activ la organizarea acestei sărbători a orașului, care aduce anual zâmbete, emoție și bucurie atât localnicilor, cât și vizitatorilor.

Procesul de înscriere pentru voluntari se desfășoară online, cu termen limită până la data de 22 aprilie, facilitând accesul tuturor doritorilor de a se implica.

Formular înscriere: https://bit.ly/voluntarzileleclujului2024

Anul trecut, peste 100 de voluntari au adus un aport semnificativ la desfășurarea celor peste 100 de evenimente și activități dedicate orașului, asigurând o experiență de neuitat pentru participanți.

Pentru a se înscrie ca voluntar, candidații trebuie să îndeplinească câteva condiții esențiale:

  • să ai 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment;
  • să fii o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă;
  • disponibilitate în perioada evenimentului.

Pe lângă înscrierea online, formularul de înscriere poate fi accesat și la Centrul de Informare pentru Cetățeni al Primăriei, situat pe Calea Moților nr. 7, unde fiecare aplicație trebuie să fie însoțită de o fotografie tip portret a candidatului.

Voluntar la Zilele ClujuluiLasă un răspuns

Site creat de