Social & Cultura

Vrei să cumperi un cadou şi eşti în pană de idei? Seturile de produse te pot scoate din impas

cadouri 2

Nu de putine ori suntem pusi in situatia de a participa la o zi onomastica la care am fost anuntati in ultimul moment, sau de care pur si simplu am uitat si nu am reusit sa cumparam un cadou sarbatoritei/sarbatoritului. Si pentru faptul ca ne dorim mereu sa ii surprindem pe cei apropiati, este extrem de neplacut sa le cumparam ceva in graba si nesemnificativ sau ceva care nu se incadreaza deloc in preferintele si dorintele lor.

Exista insa momente si situatii in care documentarea si achizitionarea propriu-zisa a unui cadou sa nu fie posibila din varii motive, dar este cert faptul ca nu putem prezenta la petrecere cu mana goala, pana si cea mai mica intentie fiind una salvatoare. O idee de cadou  intr-un moment de criza de timp sau lipsa de inspiratie este reprezentata de seturile de produse. Si pentru ca probabil daca pana in momentul de fata nu am avut timp sa cumparam un cadou, colindarea magazinelor fizice in achizitionarea unuia este clar exclusa din discutie din acelasi motiv, exista totusi o portita de scapare si anumea, achizitionarea dintr-un magazin online. In cautarea urgenta a unui cadou, am descoperit categoria seturi de produse din magazinul online Importdirect.ro. Toate seturile de produse din acest magazin fac parte din gama unor branduri renumite precum: Adidas, Dove, Nivea dar si produse care se afla sub semnaturile unor celebritati. In aceasta categorie gasesti o varietate generoasa de seturi de produse pentru femei, pentru barbati cat si pentru copii. Iata asadar cateva seturi de produse pe care le poti oferi cadou atunci cand te afli intr-un impas.

Seturi de produse pentru femei

            Desi pentru noi poate  reprezinta o alternativa salvatoare, aceste seturi de produse sunt totusi niste cadouri destul de reusite si utile. Este incontestabil faptul ca femeile au foarte mare grija de igiena corporala si de imaginea lor si folosesc fel de fel de produse de ingijire si produse cosmetice. Astfel ca, cele mai potrivite seturi de produse pentru femei sunt cele compude din parfum+spray, parfum+lotiune de corp, gel de dus+deodorant, sampon+balsam de par si acele seturi compuse din produse cosmetice.

Seturi de produse pentru barbati

            Pentru ca ne aflam totusi in era moderna, la fel ca si in cazul femeilor, igiena si imaginea este la fel de importanta si pentru barbati care in rutina lor zilnica folosesc de asemenea destul de multe produse de ingrijire corporala. Poti alege pentru ei seturi de produse compuse din parfum+gel de dus, parfum+spray, spray deodorant+gel de dus sau gel de ras+after shave.

Seturi de produse pentru copii

            Cele mai indragite cadouri pentru copii sunt fara dar si poate jucariile, insa in cadrul acestui magazin am descoperit o combinatie interesanta dintre jucarii si produse pentru baita. Pentru multi copilasi, momentul imbaierii este unul nu tocmai placut iar parintii incearca fel si fel de metode prin care sa le distraga atentia. Un cadou inedit pentru cei mici dar de care se bucura si parintii este  spumantul de baie cu proiector cu poze de la Disney, astfel baita celor mici este mult mai interesanta atunci cand privesc poze cu personajele preferate din desene.Lasă un răspuns

Site creat de