Din Oras

Vrei să fii jandarm? Jandarmeria Cluj recrutează

Vrei să fii jandarm? Jandarmeria Cluj recrutează

În perioada 20 aprilie – 05 mai, Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru tinerii care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română, astfel:

  • La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”  Drăgășani  sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate  cetățenilor  de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.
  • La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor  de altă minoritate.

Pentru a urma cursurile Școlilor Militare ale Jandarmeriei Române trebuie îndeplinite anumite condiții care pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriaardeleana.ro, pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.     

Cerererile de înscriere se depun până în data de 05 mai, exclusiv în format electronic, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 15 mai, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, strada Năvodari nr.15, Cluj-Napoca.

Mai multe informații pot fi obținute accesând site-ul www.jandarmeriaardeleana.ro. Site creat de