Din Zona

Vrei să investești într-o mașină puternică? Vezi aici oferte de leasing auto, la Elite Cars Leasing

Elite Cars Leasing

Unele automobile create în zilele noastre întrec orice așteptare. Acest lucru fiind spus la modul pozitiv deoarece standardele la care au fost create sunt unele înalte. Tehnologiile și inovațiile din ziua de astăzi au făcut posibile aceste procese prin care o mașină devine mai mult decât o mașină. Pentru mulți mașina devine o a doua casă mai ales dacă aceștia petrec mult timp pe șoselele naționale sau pe cele internaționale. Au nevoie de confort, atât în ceea ce privește scaunele dar și tehnologiile alese.

În caz că dorești să investești într-o mașină high class trebuie să citești acest articol până la capăt. Elite Cars Leasing este acel dealer care deține o flotă impresionantă de mașini din care tu îți poți alege modelul dorit, poți să vezi aici oferte de leasing auto și să alegi varianta pe care o consideri potrivită pentru tine.

Investește într-o mașină cu mulți cai putere

După muncă trebuie să vină și răsplata, nu-i așa? Muncești zi de zi, uneori până noaptea târziu pentru a avea grijă de familia ta, iar atunci când tu îți dorești ceva cu ardoare, inevitabil amâni. Spui că vei avea grijă și de tine, undeva în viitor, dar acel moment pare că nu mai vine niciodată pentru că mai mereu apare ceva. Iată că acum ai ocazia perfectă de a te răsfăța prin intermediul achiziționării unei mașini, nu orice mașină.

Elite Cars Leasing are o gamă diversă de mașini din care tu poți să alegi modelul preferat. O Tesla de ultimă generație, un Mercedes Benz care atrage toate privirile, opțiunile sunt unele nenumărate. Modelele sunt unele second hand, dar atent verificate înainte de a fi puse în vânzare. Membrii echipei Elite Cars Leasing se asigură că tu cumperi o mașină care a fost trecută prin câteva revizii și care nu prezintă defecte.

Opțiunile financiare pe care le ai la dispoziție sunt diverse. Buy-back, trade in sau rate directe de la băncile partenere, sunt doar câteva dintre soluțiile la care poți opta. Dosarul și toate acele proceduri prin care va trebui să treci îți vor fi explicate mai pe larg de către membrii echipei.

Elite Cars Leasing oferă garanție la fiecare mașină vândută

Pentru fiecare autoturism vândut, Elite Cars Leasing oferă garanție. Un an sau 15.000 de km cu posibilitatea extinderii de până la 2 ani, cert este că automobilul tău va fi acoperit în caz că se întâmplă ceva cu el. În pagina oficială elite-cars-leasing.ro găsești detalii mai multe despre ceea ce te interesează. Vei putea să vezi poze cu mașinile aflate în stoc, să le afli prețul și să citești despre dotări.

Oferă-ți oportunitatea de a investi într-o mașină cu un calibru mare de care să te bucuri mult timp de acum încolo. Tu și membrii familiei tale veți fi încântați de o astfel de mașină care vă va purta în diverse locuri sau destinații. Elite Cars Leasing este partenerul de care ai nevoie pentru îndeplinirea acestei dorințe!

Contact:

0758 908 010

office@elite-cars-leasing.roLasă un răspuns

Site creat de