Din Zona

Vrei sa iti cumperi un bong? Iata ce trebuie sa stii

bong

Primul tau bong trebuie ales cu atentie, deoarece va determina daca vei fi un fumator la bong si pe viitor sau vei renunta dupa prima incercare. Avand in vedere diversitatea mare de modele de pe piata, e foarte greu sa iei o decizie si sa gasesti bongul potrivit pentru tine. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti cumperi primul tau bong si sa faci cea mai buna alegere:

1) Tine cont de locul in care il vei folosi

Atunci cand vrei sa iti cumperi primul tau bong, poti fi tentat sa alegi unul doar pentru ca are un design interesant. Insa e important sa iti pui cateva intrebari in legatura cu locul in care il vei folosi. Planuiesti sa il folosesti doar acasa sau vrei sa il iei cu tine cand calatoresti? Va avea un spatiu dedicat in locuinta ta sau vrei sa il depozitezi undeva atunci cand nu il folosesti?

Dimensiunile, portabilitatea, durabilitatea materialului din care este fabricat sunt factori prioritari atunci cand vrei sa iti cumperi primul tau bong. Daca va avea un loc dedicat in casa, la vedere, si vrei sa il folosesti si in scop decorativ, atunci un bong de dimensiuni mai mari, cu un design impresionant, este cel mai indicat. Daca locuiesti cu mai multi colegi de apartament si vrei sa fii mai discret, un model de dimensiuni mai mici se preteaza mai bine. Daca ai animale de casa sau copii curiosi si energici, este recomandat un bong construit dintr-un material care nu se sparge usor.

2) Ia in considerare capacitatea ta pulmonara

Probabil nu te-ai fi gandit la asta, dar unul dintre criteriile decisive in privinta modelului de bong pe care urmeaza sa il cumperi este legat de anatomia ta! Ai o capacitate pulmonara mare? Cat de mult fum pot suporta plamanii tai la o singura inhalare?

Un bong de dimensiuni mari, cu multe percolatoare poate fi prea mult pentru un incepator. Asadar, cel mai recomandat este sa poti testa bongul inainte sa il cumperi, pentru a vedea cum te impaci cu el si daca volumul de fum pe care il poate furniza este potrivit capacitatii tale pulmonare.

3) Durabilitatea si duritatea materialului din care bongul este fabricat e la fel de importanta

Daca iti doresti un bong mai solid, care sa nu se sparga usor, orienteaza-te catre un bong din ceramica, din plastic sau din bambus.

Un bong din sticla mai groasa este, de asemenea, o optiune buna, mai ales avand in vedere avantajele binecunoscute ale unui bong de sticla. Sticla nu dilueaza aroma fumului si, fiind materialul standard de fabricare a bongurilor, este compatibila cu o varietate mare de accesorii. In plus, avand la dispozitie o diversitate mare de bonguri de sticla pe piata, cu siguranta vei gasi un bong potrivit pentru tine.

In general, bongurile din ceramica au un design interesant si sunt pictate cu elemente decorative, ceea ce le face potrivite pentru persoanele cu inclinatii artistice. Dezavantajul unui bong din ceramica consta in faptul ca este opac si nu poti vedea ce se intampla in interiorul lui.

Bongurile de plastic sunt rezistente, dar pot altera aroma fumului, insa fiind usoare, sunt ideale pentru a le lua cu tine atunci cand calatoresti.Lasă un răspuns

Site creat de