Social & Cultura

Vrei să îţi redecorezi locuinţa? Magazinul Mob&Deco din Cluj îţi pune la dispoziţie numeroase categorii de mobilier

Vrei să îţi redecorezi locuinţa? Magazinul Mob&Deco din Cluj va pune la dispoziţie numeroase categorii de mobilier

Mobilarea locuinţei reprezintă una din cele mai importante etape când vine vorba de schimbarea domiciliului sau, pur şi simplu, când apare momentul redecorării propriului cămin.

Din nefericire, procesul de mobilare al locuinţei este unul care necesita mult timp. O soluţie simplă, care vă poate scuti de timpul pierdut, îl reprezintă consultarea cataloagelor.

Mob&Deco, retailer-ul în materie de mobilier, prezent pe piaţa din România din 2006 va pune la dispoziţie la un click distanţă, dar şi în showroom-urile din Cluj-Napoca, Braşov, Timişoara şi Bucureşti, numeroase categorii de mobilier: paturi, canapele, corpuri de iluminat, dressinguri, saltele, comode şi măsuţe pentru cafea.

MOB&DECO deţine secretul metodelor desăvârşite de relaxare la birou sau acasă, oferind clienţilor o gamă diversificată de produse.

Şi pentru că nu este întotdeauna uşor să iei o decizie când vine vorba de schimbări, clienţii primesc consiliere de specialitate, gratuit, de la designer-ul MOB&DECO, care îi ajută să aleagă şi să îşi personalizeze mobilierul comandat” sunt doar câteva din calităţile care îi recomanda pe cei de la Mob&Deco.

Magazinul Mob&Deco din Cluj-Napoca îl găsiţi pe strada Observatorului, nr 109A  (colţ cu str. Lunii, deasupra magazinului alimentar EXPRESS, cu intrare prin spate din stradă Meteor)

În mediul online Mob&Deco vă pune la dispoziţie un program multifuncţional prin care vă puteţi construi propriul mobilier. Câteva astfel de variante le găsiţi mai jos:

mob deco 1

 

mob deco 2

 

mob deco 3

 

mob deco 4

Telefon: (+40) 732.117.616, 0364.410.019

Facebook Mob&Deco

Program:

  • Luni-Vineri – 10.00 – 19.00
  • Sâmbătă – 09.00 – 18.00
  • Duminică – 09.00 – 14.00


Lasă un răspuns

Site creat de