Din Zona

Vrei să te te simți încrezătoare și frumoasă? 5 sfaturi pentru clujencele îndrăznețe

Vrei să te te simți încrezătoare și frumoasă

Sezonul rece nu este un prieten prea bun cu hainele sexy și cu senzualitatea, gradele sub 0 făcându-le pe femei să poarte multe straturi de haine care le acoperă în întregime. 

Deși, în aparență, iarna este aproape imposibil să te simți sexy, există câteva trucuri care te pot ajuta să te simți încrezătoare și frumoasă în orice moment al zilei sau al anului. Trebuie doar să încerci, să renunți la prejudecăți și să te exprimi liber.

Câteva sfaturi pentru clujencele care își doresc să încerce ceva nou 

  1. Chiar dacă este frig, o lenjerie senzuală îți va schimba radical starea de spirit. Vei zâmbi mai mult, te vei simți mult mai încrezătoare în forțele proprii, vei simți că poți să cucerești pe oricine îți dorești. 

Dacă nu ai în garderobă lenjerie sexy, este momentul să faci o mică investiție. Din fericire, poți alege online o multitudine de modele de lenjerie intimă, trebuie doar să decizi ceea ce îți dorești. Mai mult decât atât, poți să vezi toate sutienele din cea mai senzuală colecție de lenjerie erotică, toate la un singur click distanță. Doar tu alegi cât de sexy vrei să te te simți și cât de îndrăzneață poți fi. 

     2. Hainele groase acoperă, de cele mai multe ori, micile defecte, însă, un corp tonifiat îți va da un alt tonus și îți va spori încrederea în tine. Sportul te poate ajuta să obții trupul pe care ți-l dorești. 

În plus, mișcarea înseamnă sănătate curată. Un alt secret al sportului este că te ajută să fii mai optimistă și mai veselă deoarece atunci când faci mișcare se eliberează serotonină – hormonul fericirii.  O persoană fericită va fi mult mai încrezătoare în propriile forțe! 

sport incredere in sine

    3. Citește mai mult! Dacă îți faci timp să îți fortifici corpul, trebuie să lucrezi și partea intelectuală. O carte citită pe săptămână te va schimba radical într-un timp mai scurt decât îți poți imagina. 

Cititul îți va transforma spiritul, te va conduce în lumi și civilizații necunoscute, îți va arăta o parte a vieții pe care nu o cunoșteai și te va face mai stăpână pe propria minte.

    4. Atunci când ai trupul tonifiat, porți lenjerie sexy, ai o minte indestructibilă, aspectul exterior este cireașa de pe tort. O ținută modernă și deosebită este tot ce ai nevoie pentru a deveni încrezătoare. 

Atunci când îți creezi un look, trebuie să ții cont de câteva reguli, care te vor ajuta să construiești ținute absolut fabuloase.  

  • combină texturi și materiale diferite
  • folosește-ți imaginația cât mai mult cu putință
  • nu îți fie teamă să vii cu un stil inovativ
  • poartă ceea ce îți vine bine
  • folosește accesorii de calitate
  • joacă-te cu nuanțe calde și tonuri neon
  • amestecă, mixează și jonglează cu stiluri diferite
  • simte-te liberă să spargi tiparele modei
  • iubește materialele de calitate

zambet incredere in sine

   5. Părul și unghiile trebuie să arate impecabil. Unghiile sunt ”semnătura” unei doamne, o manichiură perfectă nu numai că va arăta impecabil, dar te va face să te simți mult mai bine. Părul îngrijit, vopsit bine, fără vârfuri despicate sau porțiuni decolorate, te poate face să arăți excelent, chiar dacă nu folosești make-up. 

Pentru a te simți sigură pe tine și încrezătoare, este nevoie de un echilibru între trup și minte, între aspect exterior și interior, între atitudine pozitivă și un look de zile mari. Pentru a fi mereu zâmbitoare, trebuie doar să ai încredere în forțele proprii și să îți lași imaginația să fie liberă.

sursa foto: Pexels.comLasă un răspuns

Site creat de