De Vazut

Vremea rea ți-a stricat planurile? Iată câteva activități indoor pe care le poți face

Cunoscuta vorbă din popor ”Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg” merge la fix cu vremea din ultimele zile care ne-a cam dat peste cap.

Dacă ești o persoană meteo-sensibilă atunci clar nici starea ta de dispoziție nu e foarte bună. Dar dacă vrei să profiți de orice moment liber atunci musai să faci ceva productiv, iar noi te putem ajuta cu o mică listă de idei.

Da, știu e deja clasic, dar dacă lucrezi 8 ore (plus drumul dus-întors), ai și facultate, mai faci și voluntariat ți se face un dooor de stat în pat și vizionat cât mai multe episoade din serialele preferate. Sau poți organiza o seară de film și să îți chemi cei mai buni prieteni la un pahar de vin/bere/de toate și o porție de popcorn.

  • Board games

În ultimii ani au apărut diferite board games cum ar fi Activity, Dixit sau clasicul Monopoly cu diferite ediții (Game of Thrones, Assassins Creed etc). Chiar dacă e weekend sau în timpul săptămânii strânge gașca și timp de 3-4 ore vă puteți distra pe cinste. (Cine vrea să aibă cele mai multe proprietăți? 🙂 )

  • Jocuri video

PS4 sau Xbox One: nu contează ce ai, importante sunt jocurile și starea ta de spirit. Dacă mai ai și încă vreo 2-3 prieteni pasionați de cele mai noi jocuri și cu spirit de competiție atunci poți lua o pauză de la viața reală și să petreci câteva ore în cea virtuală.

Chiar și atunci când vin rudele în vizită nu strică să ai o consolă de jocuri mai ales dacă trebuie să fii baby-sitter pentru nepoți sau verișori.

  • Gătit / prăjiturit

Dacă te numeri printre persoanele care adoră mâncarea sau prăjiturile homemade atunci o să vrei profiți de momentele libere și să gătești pentru tine sau pentru cei apropiați sau să încerci rețete noi. Mâncarea bună îi unește pe oameni și cu siguranță vei fi lăudat pentru efortul tău.

  • Citit

Cred că avem cu toții un ​must-read list .Unii dintre noi reușesc să citească pe autobuz pe drum spre muncă, dar dacă te numeri printre cei care de abia își mai țin ochii deschiși ca și mine atunci profită de zilele cu ploaie ca să te mai relaxezi puțin și să explorezi noi lumi.

  • Răsfăț

O zi la spa e binevenită oricând mai ales când te indispune și vremea de afară. Sau…dacă nu vrei să ieși din casă te poți răsfăța cu o baie cu spume, iar apoi să folosești produsele tale preferate. Nu sună rău, așa-i fetelor?

  • Workout

Puțin sport nu strică niciodată fie că practici la sală sau acasă. Dacă ai un program stabilit, ține-te de el, dacă nu atunci îți recomandăm câteva exerciții de pilates sau, de ce nu, yoga, iar Youtube te poate ajuta cu sugestii sau recomandări.

Sperăm că ți-a plăcut ghidul nostru și așteptăm și alte sugestii.

photo credit: The WorkaholicLasă un răspuns

Site creat de