Din Oras

VREMEA. Urmează zile de vară. Sâmbătă, însă, vremea se strică

cluj 2017

Meteorologii anunță zile deosebit de calde.

Astăzi vremea va continua să se încălzească, iar termometrele vor indica valori de început de vară, pentru prima dată în această săptămână. Până la 25 de grade se vor atinge în Transilvania. Temporar vântul va fi mai intens la munte, în estul şi în vestul ţării. Nori inofensivi vor apărea doar prin vest şi nord.

Mijlocul săptămânii va aduce vreme de vară în multe regiuni.

Mâine şi vineri termometrele vor indica până la 28 de grade Celsius în centru şi în vest. Mai răcoare va rămâne doar în Dobrogea unde maximele vor fi în jur de 15 grade. Sâmbătă, temperaturile vor începe să scadă, iar vremea se va răci semnificativ în special în vest, nord şi centru. Aversele cu descărcări electrice se vor înmulţi încă de vineri în Banat, Crişana, Maramureş, în cea mai mare parte a Transilvaniei, local în Oltenia şi în jumătatea de nord a Moldovei. Sâmbătă spre seară ploile vor apărea şi prin sud şi sud-est.

Capitala va fi ocolită de nori şi în orele următoare. Prin urmare, din zori şi până spre seară, temperaturile vor creşte cu aproape 20 de grade Celsius. Vântul va adia uşor şi nu va influenţa prea mult încălzirea vremii.

În jur de 25 de grade vor fi în fiecare după-amiază, dar vor creşte şi minimele care nu vor mai coborî sub 11 grade duminică dimineaţa. Norii se vor aduna sâmbătă, mai ales seara şi noaptea, când vor fi averse cu tunete şi fulgere, precum şi scurte intensificări ale vântului.


sursa: Digi24.ro


Lasă un răspuns

Site creat de