Timp liber, Important

We Love Retro – Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Dr Alban, Mr President și No Mercy au umplut Sala Polivalentă

we love retro

Cea de a treia ediție We Love Retro din cadrul Transylvania Music Event s-a desfășurat pe 16-17 iunie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și a reușit să stabilească pentru al treilea an consecutiv un nou record de audiență în Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Mii de oameni au cântat și s-au bucurat pe muzica anilor ‘80 și ‘90 alături de Bonnie Tyler, Smokie, Semnal M, E-Type, Dr Alban, Mr President și No Mercy.

Cele două zile de retro-party au adus pentru al treilea an la rând publicul iubitor de muzică consacrată din întreaga țară la Cluj-Napoca. Artiștii acestei ediții au oferit show-uri spectaculoase și au bucurat spectatorii cu melodii deja consacrate precum: Coco Jambo, It’s my life, Living Next Door to Alice, It’s a heartache și multe altele.

We Love Rock Day i-a avut pe scenă pe cei de la Semnal M, urmați de Smokie, trupă care a celebrat joi seara 41 de ani de existență. Recitalul lor a fost urmat de un show de excepție susținut de Bonnie Tyler, care a cântat alături de public cele mai celebre melodii ale anilor ‘80 și ‘90.

Cea de a doua zi, We Love the 90’s, a adus în fața publicului artiști precum: No Mercy, Mr. President, Dr. Alban și E-Type. Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a răsunat până în zori pe hiturile artiștilor invitați, iar ringul de dans a fost ocupat de o mulțime de dansatori îndrăzneți care au retrăit melodiile anilor ‘90. Cea de a doua zi a însemnat de fapt o petrecere imensă pe ritmuri retro, artiștii declarându-se extrem de încântați de atmosfera creată de publicul român.

Evenimentul s-a ridicat cu mult peste așteptări. Pornind de la line-up, la sonorizare, public, tehnic și organizare, pot spune că totul a ieșit așa cum ne-am dorit. Am început acest proiect acum 3 ani de zile cu visul de a readuce pe scena din România artiștii anilor ‘80 și ‘90 și de a demonstra că show-urile pe care ei le oferă merită urmărite. Mă bucur să văd că de la an la an interesul publicului este tot mai mare și că, putem afirma din nou că am reușit să stabilim un record de audiență în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Pentru al treilea an la rând We Love Retro a dat jos orice barieră existentă între generații și a adus împreună un public divers, incredibil de frumos. Sincer vă spun că abia aștept să începem pregătirile pentru We Love Retro 2017, însă până atunci doresc să mulțumesc tuturor celor care au crezut în proiectul nostru și ne-au ajutat și, bineînțeles, publicului, care au s-a distrat, a dansat și a dat viață petrecerii We Love Retro.” – Iancu Șerbănescu, organizator We Love Retro.

Așadar, editia din acest an se încheie, conform tradiției, cu un nou succes și un nou record. Toți cei care își doresc să afle mai multe detalii despre evenimentele din cadrul Transylvania Music Event sunt invitați să urmărească website-ul oficial: http://www.transylvaniamusicevent.ro/ și pagina de facebook: https://www.facebook.com/TransylvaniaMusicEvent/?fref=ts.

photo credit: Dragos Birtoiu, Bereczky Sandor, ViziLasă un răspuns

Site creat de