Timp liber

We Love Retro | Cunoscuta cântăreaţă CC Catch va concerta azi la Cluj

we love retro

Cunoscuta cântăreaţă de muzică pop a anilor ’80 – ’90 va concerta, în această seară, la Cluj-Napoca în cadrul evenimentului We Love Retro.

Pe aceeaşi scenă, amplasată la Sala Polivalentă din Cluj, vor mai urca şi N-Trance, Masterboy& Beatrix Delgado, East 17, N&D și Brooklyn Bounce DJ.

Proiectul care de cinci ani aduce în România cele mai mari nume ale muzicii retro adună împreună pe ringul de dans fani din toate generațiile și retrezește nostalgia marilor disco party-uri.

Petru anul 2018, organizatorul Spotlight pregătește o surpriză legendară, scena cu numărul 2, unde DJ Sorin Lupașcu își va face magia pe vinil și benzi de magnetofon. Cu 42 ani de carieră, DJ din prima generație a României, cel mai vechi și cel mai cunoscut între anii 1974 şi 1996, Sorin Lupașcu va face împreună cu publicul o călătorie epică în trecut.

Pe scena principală, hit-urile anilor 80 vor răsuna live întreaga noapte.

Evenimentul va începe la ora 21:00, iar accesul la eveniment se va putea face începând cu ora 20:00.

Biletele la eveniment pot cumpăra atât online: www.weloveretro.ro/bilete, cât și în locațiile partenere: Casa de cultură a Studenților, la agenția de bilete, Sala Polivalentă Cluj- Napoca, la caseria de bilete, Platinia Mall, etaj 1 agenția de bilete, Magazinele Cărturești din Iulius Mall, Vivo Cluj, Platinia Mall, rețeaua de magazine Carrefour, Agențiile de turism Wens Tour și Agenția teatrală Cluj.

Prețurile biletelor diferă în funcție de amplasarea locului în sală: Golden Dance – 160 de lei, Standard Dance – 120 lei,  Diamond Seat – 160 de lei, Inel I – 130 lei, Inel II – 120 lei, Inel III – 110 lei.Lasă un răspuns

Site creat de