IT, Important

WellCode, prima platformă didactică de IT cu acces gratuit pentru elevii de gimnaziu și liceu, a fost lansată la Cluj-Napoca

wellcode

WellCode a fost creată ca sprijin pentru elevii care își doresc să învețe să programeze, indiferent de condiția socială și de zona în care locuiesc. Platforma gratuită de IT conține lecții practice cu teste și evaluări, online, care ajută elevii să învețe programare, încă de la clasa a V-a.

Lecțiile, pe platforma WellCode sunt gândite astfel încât să respecte programa școlară, ba, mai mult să înlesnească învățarea materiei într-un mod mai logic, aplicat și personalizat.

Vrem să oferim educație de calitate tuturor elevilor care doresc să învețe să programeze și au acces la un computer conectat la o rețea de internet. Am gândit platforma să poată fi accesată de către oricine, nu doar de elevi. Și adulții pot beneficia de lecțiile postate pe wellcode.ro. Este prima platformă de acest gen din România. La finalul fiecărei lecții există teste care verifică nivelul de acumlare a informațiilor.

Ne asigurăm, astfel că toată lumea a înțeles fiecare pas pe care l-a parcurs în procesul de învățare” a declarat Petru Trîmbițaș, membru fondator în echipa WellCode.

Platforma WellCode conține exemple concrete din viața reală la fiecare lecție, astfel încât conceptele complicate să fie mai ușor de înțeles. Studiile de caz incluse îți arată prin exemple cum să rezolvi probleme noi, iar lecțiile și problemele sunt alcătuite și revizuite de o echipă de programatori cu experiență în predare.

Echipa WellCode este formată din doi studenți și doi elevi (Bianca Costin, Petru Trîmbițaș, Alex Turdean și Tudor Cozma) cu internship-uri internaționae și rezultate bune la concursuri de informatică. Ei asigură asistență, printr-un sistem de comunicare chat pentru a clarifica orice problemă întâlnită de utilizatori.

Platforma WellCode poate fi accesată gratuit la adresa wellcode.ro.Lasă un răspuns

Site creat de