Timp liber, Important

Winterfest 2020: au fost anunţaţi primii artişti

Winterfest 2020

Festivalul Winterfest se întoarce cu cea de-a treia ediție, care va avea loc în perioada 13-16 februarie 2020, în stațiunea Parâng, din Petroșani.

Iubitorii de festivaluri de iarnă, se pot bucura anul acesta atât de activitățile sportive prevăzute în program, cât și de concertele live și petrecerile în aer liber, care fac ca experiența de la  Winterfest să fie de neuitat.

Activitățile Winterfest 2020

Ediția de anul acesta își propune să ofere festivalierilor o gamă variată de activități sportive și nu numai.

Astfel, în cele trei zile de festival, iubitorii de aventuri vor putea lua parte la cursuri de ski și snowboarding, concursuri de ski și snowboarding, concursuri de sărituri la trambulină prin foc sau pe apă și multe alte surprize.

De asemenea, printre activitățile incluse în programul Winterfest 2020, sunt incluse și jocurile de iarnă care vor face festivalierii să uite de frigul de afară.

Concertele Winterfest 2020

Anul acesta muzica va fi adusă în Munții Parâng de artiști precum Șuie Paparude, Adrian Despot & Cezar Popescu (Vița de Vie Acu2tic), Mihnea Blidariu & Nick Făgădar (Luna Amară Acustic Set) și mulți alții, care vor încălzi zilele de festival cu concerte LIVE.

De asemenea, printre cei care vor menține atmosfera pe parcursul serilor marca Winterfest se numără și creatorii de muzică Gojira & Planet H, K-lu, Dj Sauce, Madliquid, Grecescu, Dodo, Prankie, Ikim, Dj Tavi, Dj Mirel.

Despre Winterfest 

Festivalul Winterfest este unul dintre cele mai complexe festivaluri de iarnă din România, realizat de români pentru români, de iubitori de munte pentru iubitori de munte.
Acest festival aduce împreună muzică potrivită pentru munte (Folk, Rock), muzică de festival (Electronică, Trap, House, Hip-Hop), cursuri de ski/snowboarding pentru începători și avansați, concursuri de ski/snowboard și, bineînțeles, un plăcut Aprés Ski.

Astfel, Winterfest oferă o gamă complexă de oportunități pe care participanții o pot accesa, fie că sunt împătimiți ai sporturilor de iarnă, începători sau, pur și simplu, iubitori de festivaluri.

Scopul conceptului Winterfest este de a dezvolta și crește acest gen de festival în România, de a oferi publicului o gama complexă și diversă de activități de iarnă potrivite tuturor nivelelor de pregătire și preferințe. Totodată se urmărește și promovarea și dezvoltarea stațiunilor montane din România și încurajarea turismul montan românesc.Lasă un răspuns

Site creat de