Timp liber, Important

Winterfest 2020 în Stațiunea Parâng | Șuie Paparude şi Viţa de Vie – printre trupele confirmate

winterfest 2020

Winterfest va avea loc anul acesta în perioada 13-16 februarie, în Stațiunea Parâng la o distanță de aproximativ 5 km de Petroșani.

Iubitorii de sporturi de iarnă și nu numai sunt așteptați cu surprize inedite și momente de neuitat.

Astfel, anul acesta Winterfest oferă o gamă complexă de oportunități pe care participanții o pot accesa, fie că sunt împătimiți ai sporturilor de iarnă, începători sau, doar iubitori de festivaluri. Printre activitățile pe care le-am pregătit pentru festivalieri se numără și concertele în aer liber și zilele pline de distracție pe pârtie.

Pentru a achiziționa bilete la festival și pentru mai multe detalii despre acesta puteți accesa: www.winterfestromania.ro

Concerte în aer liber

Peste 15 artiști vor fi urca, anul acesta, pe scena Winterfest pentru a întreține atmosfera și pentru a crea amintiri de neuitat participanților. Printre artiștii care vor concerta se numără și: Șuie Paparude, Adrian Despot & Cezar Popescu (Vița de Vie Acustic), Mihnea Blidaru & Nick Făgădar (Luna Amară Acustic Set) și Țapinarii.

Atmosfera va fi întreținută de către creatori de muzică precum: Gojira & Planet H, K-lu, Suburbia 11, Dj Sauce, Madliquid, Grecescu, Dodo, Dj Prankie, Ikim, Dj Mirel B2B Dj Alex Pintilie și mulți alți, care vor avea grijă ca energia și distracția să nu lipsească de pe pârtie.

Ski și jocuri

Stațiunea are șase pârtii special amenajate modern pentru sporturile de iarnă. e festivalierii vor putea lua parte la: cursuri de ski și snowboard desfășurate în două zile ale festivalului destinate atât începătorilor, cât și celor avansați și concursuri de volei în zăpadă.

Pentru a completa pachetul de activități desfășurate pe pârtie, ne-am propus să înlăturăm frigul prin intermediul jocurilor de iarnă. Așadar, festivalierii pot participa la jocuri distractive pentru a testa rezistența, cunoștințele și munca în echipă pentru a finaliza diverse probe. De asemenea aceștia au ocazia să participe la aceste noi jocuri de iarnă gândite special, cum ar fi ștafeta bulgărilor de zăpadă, maraton de creare a oamenilor de zăpadă sau un campionat de beer pong.


Festivalul Winterfest este unul dintre cele mai complexe festivaluri de iarnă din România, realizat de români pentru români, de iubitori de munte pentru iubitori de munte.

Acest festival aduce împreună muzică potrivită pentru munte (Folk, Rock), muzică de festival (Electronică, Trap, House, Hip-Hop), cursuri deski/snowboarding pentru începători și avansați, concursuri de ski/snowboard și, bineînțeles, un plăcut AprésSki.

Astfel, Winterfest oferă o gamă complexă de oportunități pe care participanții o pot accesa, fie că sunt împătimiți ai sporturilor de iarnă, începători sau, pur și simplu, iubitori de festivaluri.

Scopul conceptului Winterfest este de a dezvolta și crește acest gen de festival în România, de a oferi publicului o gama complexă și diversă de activități de iarnă potrivite tuturor nivelelor de pregătire și preferințe. Totodată se urmărește și promovarea și dezvoltarea stațiunilor montane din România și încurajarea turismul montan românesc.

winterfest 2020Lasă un răspuns

Site creat de