Din Oras, Uncategorized

Wizz Air incepe operarea zborului Cluj-Napoca – Munchen Memmingen

Compania Wizz Air nu va mai efectua zboruri pe ruta Cluj-Napoca - București

Compania aeriană Wizz Air lansează din data de 15 februarie 2016 o nouă rută între baza sa din Cluj-Napoca si Munchen Memmingen în Bavaria, cu o frecventă de operare de două zboruri pe săptămână. Wizz Air a anuntat această rută ca parte a programului de vară 2016, încă din luna septembrie a anului trecut.

Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca si Memmingen, aeroportul regional din vestul orasului München, în zilele de luni si vineri. Tarifele încep de la 24.99€ / 109 lei.

Wizz Air a continuat să se extindă la Cluj-Napoca de-a lungul anilor si va adăuga cea de-a 5-a aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca, din luna iulie 2016. Orarul de vară din Cluj-Napoca include bilete de avion spre Alicante, Billund, Doncaster / Sheffield si Berlin, toate începând în săptămânile următoare. Wizz Air a anuntat, de asemenea, recent, o nouă rută internă între Cluj-Napoca si Bucuresti, care va începe din 22 iulie si care va fi operată de sase ori pe săptămână.

Cresterea operatiunilor Wizz Air se întinde pe toată România cu un trafic în crestere de 16% în 2015, fată de anul precedent. Wizz Air va deschide cea de-a 6-a bază în România în luna iulie, la Iasi, iar în prezent oferă 110 destinatii către 16 de tări.

           Gabor Vasarhelyi, Manager de comunicare pentru Wizz Air, a declarat: „Cluj-Napoca rămâne una din bazele noastre cele mai importante si conectează această regiune cu multe orase europene cheie. Am fost compania aeriană principală a orasului  încă din 2007 si vom continua să oferim mai multe locuri – vom spori capacitatea cu 20% în acest an – mai multe rute, mai multe zboruri si mai multe servicii pentru a asigura faptul că orasul Cluj-Napoca si toată România are acces nu numai la tarife reduse, dar si la servicii superioare la bordul aeronavei Wizz Air „.

           Marius Mînzat, Presedintele Consiliului Judetean Cluj, a transmis: “Prin intermediul acestui nou zbor Wizz Air spre Memmingen, se va spori conectivitatea judetului Cluj cu capitala Bavariei Munchen si se vor crea premisele intensificării schimburilor comerciale dintre cele două regiuni. Mă bucur să văd noi si noi destinatii deschise de pe Aeroportul International “Avram Iancu” Cluj, si sunt convins că aeroportul se va dezvolta tot mai mult în anii ce urmează în eforturile de a rămâne cel mai important aeroport al Transilvaniei”.


           David Ciceo, Directorul General al Aeroportului International “Avram Iancu” Cluj, a precizat la rândul său: “Ne bucură deschiderea acestei de-a 5-a rute spre Germania, una din cele mai importante tări de destinatie pentru Aeroportul International Cluj si suntem încrezători de faptul că ea va deveni una de interes pentru pasagerii noştri. Extinderea retelei de rute prin adăugarea de noi si noi optiuni de călătorie pentru pasageri rămâne în continuare o permanentă preocupare a Consiliului de administratie si a managementului aeroportuar.”Lasă un răspuns

Site creat de