Important, Sport

World of Dance România Qualifier se va desfăşura la Opera Maghiară de Stat Cluj-Napoca

World of Dance România Qualifier cluj

Anul acesta cei mai buni dansatori din Europa de Est vor lupta la Cluj-Napoca pe 4 Iunie pentru a demonstra că merită titlul de campioni în cadrul uneia din cele mai prestigioase competiții de dans din lume: World Of Dance Romania Qualifier. În urma unui atent proces de selecție a participanților, au fost aleși doar cei mai buni dansatori, așadar din dorința de a le oferi tuturor celor prezenți o experiență similară cu cea a consacratului WOD, evenimentul programat inițial să se desfășoare la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se va muta la Opera Maghiară de Stat din Cluj-Napoca începând cu ora 17:00.

“Această primă ediție World Of Dance Romania Qualifier va aduce pe scena din Cluj-Napoca cei mai buni dansatori de urban și street-dance care se vor întrece și vor crea un show de excepție alături de invitații speciali confirmați până acum: Mecnun Giasar, Tobias Ellehammer, Sonia Soupha, Emanuele Battista și Giulia Salvatore. Entuziasmul celor care s-au arătat interesați ne-a motivat să ne dorim să le oferim un eveniment de calitate care să pună bazele unui precedent de succes pentru edițiile din anii viitori. Deja avem trupe și dansatori înscriși din țări precum România, Albania, Ungaria sau Polonia și lista poate continua. Pentru această primă ediție, până în acest moment au fost selectați cei mai buni dansatori, așadar, pentru a crea premisele unei competiții de dans la standarde internaționale și pentru a oferi o atmosferă cât mai caldă participanților, am decis să schimbăm locația care va găzdui World Of Dance Romania Qualifier pe 4 iunie, și vom organiza evenimentul la Opera Maghiară de Stat din Cluj-Napoca.”  a declarat Freetzy Laszlo Kun- Organizator World Of Dance Romania Qualifier,

Toți cei interesați de această competiție se mai pot înscrie pe website-ul oficial World Of Dance până pe 20 mai. Dansatorii pot opta pentru următoarele categorii: Choreography (Youth sau Upper Division), Exhibition Team (Showcase) sau All Styles Battle 1vs1 sau 2vs2. Pentru a se înscrie, participanții trebuie să trimită și un video în care să își demonstreze talentul, urmând ca organizatorii să revină cu un răspuns ferm în maxim 7 zile și detaliile despre pașii următori. Detaliile și informațiile necesare înscrierii se regăsesc la acest link: http://www.worldofdance.com/tour/romania2016/

Toți cei acceptați vor avea șansa de a performa pe 4 iunie începând cu ora 17:00 la Opera Maghiară de Stat din Cluj-Napoca în fața unui juriu profesionist format din: Mecnun Giasar, Tobias Ellehammer, Sonia Soupha, Emanuele Battista și Giulia Salvatore. Juriul pentru categoria All Styles Battle urmează a fi anunțat. De asemenea, pentru fiecare categorie, ocupanții primelor locuri vor fi recompensați cu premii în bani și trofee, fruntașii fiind totodată eligibili și pentru finala WOD, desfășurată în Las Vegas.

Spectatorii nu vor fi neglijați, ei având posibilitatea de a fi martori la un adevărat show de dans în compania celor mai buni dansatori din Europa de Est care au performat pe scenă alături de Justin Bieber, Ariana Grande, Kiesza și mulți alti artiști de talie mondială. Biletele pentru spectatori sunt disponibile pe: www.eventim.ro sau www.biletmaster.ro

Așadar, toți cei care își doresc să participe la World Of Dance Romania Qualifier sunt invitați să urmărească atent regulamentul disponibil pe: http://www.worldofdance.com/tour/romania2016/ de unde pot afla toate detaliile și informațiile necesare.

World Of Dance Romania Qualifier este un eveniment organizat de către Școala de dans Transylvania Dance Academy din Cluj-Napoca.

Boiler Plate

Transylvania Dance Academy este cea mai prestigioasă școală de street dance din România și organizează frecvent evenimente care au ca public țintă tinerii pasionați de dans, unde aceștia să își poată arăta talentul și să întâlnească coregrafi renumiți de la care să învețe cum să devină cei mai buni dansatori. Atelierele de dans organizate de Transylvania Dance Academy, au drept instructori dansatori internaționali, iar de-a lungul anilor, la evenimentele T-Dance au participat dansatori din peste 10 țări.

Cel mai mare eveniment organizat de Transylvania Dance Academy până acum este Convenția Dracula Dance 2014 și 2015, cea mai mare convenție de dans din Europa de Est.

Despre World Of Dance Romania Qualifier

Cunoscută la nivel mondial drept cea mai titrată competiție de dans urban, World Of Dance a reușit deja să atragă peste 100.000 de dansatori talentați din peste 14 țări ale lumii într-o comunitate unită de dorință și pasiune. Cu peste 65 de ediții la activ, desfășurate în toate colțurile lumii, acest eveniment va da acum șansa dansatorilor din Europa de Est să își etaleze talentul într-o luptă ritmată în pași de dans, cu ocazia World Of Dance Romania Qualifier.Lasă un răspuns

Site creat de