Sport, Important

World of Dance România Qualifier, desfăşurat la Cluj-Napoca, și-a desemnat câștigătorii

World Of Dance Romania Qualifier

Cel mai prestigios concurs de street-dance din lume și-a desemnat câștigătorii din Europa de Est în cadrul World Of Dance Romania Qualifier. Evenimentul s-a desfășurat pe 4 Iunie la Opera Maghiară de Stat Cluj-Napoca și a adunat peste 400 de dansatori și peste 1000 de iubitori ai dansului care au urmărit din public prestațiile artiștilor.

După o atentă selecție a tuturor celor care s-au înscris, dansatorii invitați în finală au performat sub atentele priviri ale juriului la toate cele 4 categorii de concurs: Upper Division, Youth Division, All Styles Battle 1vs1 și All Styles Battle 2vs2. Mecnun Giasar, Tobias Ellehammer, Sonia Soupha, Emanuele Battista și Giulia Salvatore au jurizat în detaliu fiecare mișcare și coregrafie alături de Irina Milan, Ill Kid Drei și Simona Mereu, desemnând cei mai buni dansatori ai World Of Dance Romania Qualifier. Podiumul arată astfel:

  • UPPER DIVISION

Locul 1: The Haters Crew

Locul 2: Immortals

Locul 3: Revolution Family

  • YOUTH DIVISION

Locul 1: 1st CLASS

Locul 2: BDS Crew

Locul 3: T-Dance SPARKLE

  • ALL STYLES BATTLE 1vs1

Locul 1: Silviu Cyutz

Locul 2: Gabi Neagu

  • ALL STYLES BATTLE 2vs2

Locul 1: Cyutz și Bobo

Locul 2: Silvi FDK și Hamade

“Dansul a demonstrat încă o dată că unește oamenii și, mai presus de atât, oferă un spectacol de calitate. E o mare realizare pentru noi să știm că această primă ediție a fost un real succes și a reșit să aducă un show de talie mondială în Cluj-Napoca. Am reușit să demonstrăm întregii lumi că România are dansatori incredibili. Spre surprinderea noastră, încă de la această primă ediție am avut trupe înscrise chiar și din afara țării, care și-au dorit să lupte pentru marele premiu. Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în evenimentul nostru și ne-au ajutat să demonstrăm tuturor că dasul merită să fie promovat la adevărata lui valoare, indiferent de stilul abordat. World Of Dance Romania Qualifier se va întoarce și în 2017 cu și mai multe forțe și cu un nou spectacol ce va depăși toate așteptările.” – Freetzy Laszlo Kun – Organizator World Of Dance Romania Qualifier

După finalizarea etapei de concurs, dansatorii s-au bucurat de prezența juraților care au oferit worlshop-uri pe 5 Iunie în cadrul Dracula Dance Workshops. Duminică, peste 100 de dansatori au participat la un eveniment maraton: 8 ore de dans alături de Mecnun Giasar, Tobias Ellehammer, Sonia Soupha, Emanuele Battista și Giulia Salvatore, cei 5 jurați renumiți deja pentru carierele lor impresionate.

Pentru a consulta întreg clasamentul și alte detalii despre eveniment vă invităm să accesați pagina dedicată: https://www.facebook.com/worldofdanceromania/?fref=nf

World Of Dance Romania Qualifier este un eveniment organizat de către Școala de dans Transylvania Dance Academy din Cluj-Napoca.

Boiler Plate

Transylvania Dance Academy este cea mai prestigioasă școală de street dance din România și organizează frecvent evenimente care au ca public țintă tinerii pasionați de dans, unde aceștia să își poată arăta talentul și să întâlnească coregrafi renumiți de la care să învețe cum să devină cei mai buni dansatori. Atelierele de dans organizate de Transylvania Dance Academy, au drept instructori dansatori internaționali, iar de-a lungul anilor, la evenimentele T-Dance au participat dansatori din peste 10 țări.

Cel mai mare eveniment organizat de Transylvania Dance Academy până acum este Convenția Dracula Dance 2014 și 2015, cea mai mare convenție de dans din Europa de Est.

Despre World Of Dance Romania Qualifier

Cunoscută la nivel mondial drept cea mai titrată competiție de dans urban, World Of Dance a reușit deja să atragă peste 100.000 de dansatori talentați din peste 14 țări ale lumii într-o comunitate unită de dorință și pasiune. Cu peste 65 de ediții la activ, desfășurate în toate colțurile lumii, acest eveniment va da acum șansa dansatorilor din Europa de Est să își etaleze talentul într-o luptă ritmată în pași de dans, cu ocazia World Of Dance Romania Qualifier.Lasă un răspuns

Site creat de