Sport, Important

Xiyu Wang s-a calificat în semifinalele Transylvania Open | O va întâlni pe Jasmine Paolini

Xiyu Wang s-a calificat în semifinalele Transylvania Open

Xiyu Wang își prelungește seria victoriilor impresionante la Transylvania Open și se califică în semifinalele turneului de la Cluj, după 6-1, 7-6 cu Nuria Parrizas-Dias.

Favorită 7 la Cluj, Wang își adaugă în palmares a doua semifinală WTA a sezonului.

După meciul epuizant și dramatic de joi, contra Gabrielei Ruse, Wang a luat lucrurile de unde le-a lăsat: a început meciul în forță, câștigând punct după punct și făcând diferența cu lovitura ei fantastică de drepta.

Ulterior, în setul doi ea a revenit de la 2-5, a egalat și a dus setul într-un tiebreak pe care l-a controlat cu ușurință.

Am încercat să joc cât de bine pot și să lupt pentru fiecare punct. Mai am multe de îmbunătățit, dar sunt foarte bucuroasă de acest rezultat. Calificarea în semifinale e un rezultat bun, dar mai am de învățat lucruri din astfel de meciuri. Fiecare meci ca acesta este o lecție pentru mine. Mă simt ca o stundetă, vreau să învăț inclusiv de la adversarele mele”, a spus jucătoarea din China la interviul de după meci.

Pentru prima sa finală WTA, Wang va trebui să treacă de Jasmine Paolini, pe care nu a mai întâlnit-o până acum.Lasă un răspuns

Site creat de