De Vazut, Important

YambaGarden – un nou local în Cluj care îţi oferă o privelişte impresionantă asupra oraşului (FOTO)

Yamba Garden

Puţine sunt locurile publice din care poţi admira oraşul Cluj-Napoca de la înălţime. Cu toţii ştim că de pe Cetăţuie sau strada Uliului se poate vedea panorama Clujului, însă mulţi dintre noi ne-am zis de atâtea ori, ajunşi în vârful colinei, ce bine ar fi să putem sta comozi pe un scaun şi să savurăm o limonadă sau, de ce nu, un preparat gustos.

Clujenii, dar şi turiştii, se pot bucura acum de un local care le oferă pe toate. Terasa Yamba Garden, situată pe strada Rahovei la numărul 7A în Cluj-Napoca, este locul ideal din care poţi admira oraşul de la înălţime, în timp ce savurezi cele mai gustoase preparate. Cu o deschidere largă pe două laturi, terasa YambaGarden te va face cu siguranţă să scoţi telefonul şi să fotografiezi Clujul până când CHEF-ii localului îţi pregătesc comanda.

20170814 160429

Atmosfera este una liniştită şi retrasă, cu muzică bună pe fundal, potrivită pentru o sesiune de relaxare după o zi de muncă. Însă la Yamba sunt organizate şi brunch-uri în fiecare duminică la care tu îţi comanzi mâncarea, iar personalul îţi oferă un vin care se potriveşte cu preparatul ales.

Peste 80% din preparatele Yamba Garden sunt „Home Made”

Bucătarii gătesc folosind foarte puţin ulei, fără E-uri şi conservanţi, axându-se pe mâncare de calitate şi sănătoasă. Supele cremă, preparatele din vită, raţa, peştele şi salatele bogate sunt doar câteva din atuurile bucătăriei Yamba. În meniu găseşti, de asemenea, o gamă variată de preparate vegetariene.

Marele plus îl reprezintă delicatesele din peşte care pot fi găsite doar la YambaGarden. Acestea sunt aduse de la singura fabrica de profil din România. De exemplu, la Yamba Garden vei putea să mănânci singurul burger din peşte din Cluj-Napoca.

S-a deschis YambaGarden – restaurantul din Cluj-Napoca unde eşti aşteptat cu mâncare bună şi o panoramă superbă (FOTO)

În cazul în care nu poţi ajunge la YambaGarden pentru a te bucura de priveliştea şi preparatele delicioase poţi comanda mâncarea acasă prin aplicaţiile Food Panda şi Hip Menu sau la numărul de telefon 0731831326. Mai mult, Yamba oferă la preţuri foarte bune şi meniul zilei (sub formă de abonament lunar).

Odată cu venirea sezonului rece, Yamba Garden va inaugura şi restaurantul. Surpriza este că terasa va rămâne deschisă chiar şi în timpul iernii, deoarece va fi încălzită, astfel încât să poţi admira Clujul în fiecare zi din an.

Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook Yamba Garden.

Strada Rahovei, nr. 7A

Telefon: 0757.063.845Lasă un răspuns

Site creat de