Social & Cultura

Yardi România angajează 100 de persoane la Cluj

yardi romania

Yardi România, subsidiara locală a liderului global în furnizarea de soluții software dedicate pieței imobiliare, anunţă lansarea unei ample campanii de recrutare care are ca obiectiv angajarea a 100 de agenți servicii clienți și analiști web în următoarea perioadă.

Un agent servicii clienți din cadrul Yardi România oferă asistență prin telefon clienților portalurilor imobiliare deținute de companie, mai precis rezidenților și potențialilor rezidenți care locuiesc în comunități de apartamente din SUA. Acesta furnizează informații detaliate cu privire la procesul de închiriere a unui imobil și asistă rezidenții care notifică probleme ce țin de domeniul locativ. Departamentul de servicii clienți din Cluj numără momentan 180 de persoane.

Principalele responsabilități ale analiștilor web sunt: cercetarea, precum și analiza și colectarea informațiilor despre apartamente și proprietăți comerciale, rezidențiale și industriale din SUA (istoric vânzări, ipoteci, împrumuturi). Noii membri ai echipei se vor alătura unui departament de analiști web alcătuit în prezent din 260 persoane.

Căutăm oameni devotați, care dispun de cunoștințe excelente de limba engleză, spirit analitic și atenție sporită la detalii. Încurajăm să aplice atât persoanele cu experiență, cât și studenții sau proaspeții absolvenți. Până la finalul anului ne propunem să depășim pragul de 850 de angajați în Cluj.”  declară Bianca Geomolean directorul Departamentului Resurse Umane.

Pe lângă un salariu competitiv, compania oferă angajaților asigurări medicale și de viață private, programe de training, decontarea a 50% din costul abonamentului de parcare si a abonamentelor de transport public, reduceri la restaurante si săli de fitness, respectiv condiții de muncă excelente într-un mediu multinațional stabil.
Dincolo de cresterea celor două departamente, Yardi România mai recrutează programatori, consultanți, specialiști în marketing. Yardi România va organiza în următoarele săptămâni evenimente de recrutare ce vor avea loc la sediul din incinta clădirii de birouri The Office Cluj-Napoca. Persoanele interesate de aceste posturi pot aplica prin intermediul site-ului careers.yardiromania.ro sau isi pot trimite CV-ul la adresa jobscluj@yardi.comYardi Systems, Inc. este o companie multinațională americană, lider global în furnizarea de soluții software dedicate pieței imobiliare. Având o experiență de peste 30 de ani, compania numără în prezent peste 5000 de angajați în birourile din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Australia. În centrul de consultanță și dezvoltare din Cluj lucrează 750 de specialiști în domenii precum dezvoltare software, analiză de date, marketing, servicii clienți, jurnalism, analiza sistemelor geografice și consultanță.

Multinaționala Americană este prezentă în România prin subsidiarile Property Shark, achiziționată în anul 2010, respectiv Yardi Call Center. În august 2016, cifra de afaceri a celor două companii a fost de peste 55 milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro) în creștere cu 32% comparativ cu aceiasi perioada din 2015.Lasă un răspuns

Site creat de