IT, Important

yeParking a lansat „Tehnologia ne apropie” – responsabilitate de Sărbători

yeParking a lansat „Tehnologia ne apropie” - responsabilitate de Sărbători

Oamenii au acum alternative moderne de a ține legătura cu rudele și cu prietenii.

Astfel, yeParking a inițiat campania „Tehnologia ne apropie”, care încurajează oamenii să folosească tehnologia pentru a comunica cu cei dragi, în preajma Sărbătorilor, și să evite cât mai mult contactele directe.

Cele mai populare alternative moderne și care pot fi folosite cu ușurință sunt apelurile video prin Facebook Messenger, Whatsapp sau Skype.

Responsabilitatea este cea mai importantă acum și poate salva vieți. Trebuie să avem grijă de cei dragi, iar distanțarea fizică nu trebuie neapărat să însemne și distanțare socială. Putem fi alături și de la distanță.

Inițiativei yeParking au răspuns pozitiv și Mircea Bravo, Ionuț Rusu, Nicu Bendea, dar și Andrei Vereștiuc, cu care am reușit să transmitem mesaje video timp de aproape o săptămână.

Unii dintre ei au făcut chiar și demonstrații și au arătat oamenilor cum păstrează ei legătura, de la distanță, cu familia.

„Trebuie să rămânem unde suntem acum. Tocmai să avem sărbători fantastice în anii ce vor veni. Virtual e cel mai sigur”, a fost mesajul transmis de Ionuț Rusu.

„Trebuie să stăm acasă. Nu mergem cu udatul de Paște. Nu ciocnim ouăle cu prietenii. Stăm în mediul virtual. Mai bine să uzi online, decât să te îmbolnăvești offline”, a subliniat și Nicu Bendea.

Mesajul a fost propagat în mediul online și cu ajutorul Fundației Motivation, dar și Asociația Studenților Secției de Marketing din Cluj-Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de