IT, Important

YeParking – aplicaţia care îşi propune să pună bazele celui mai mare parking din Cluj-Napoca şi să decongestioneze traficul

YeParking - aplicaţia care îşi propune să pună bazele celui mai mare parking din Cluj-Napoca şi să decongestioneze traficul

Mai mulţi tineri din Cluj-Napoca au dezvoltat o aplicaţie care, speră ei, ar duce la decongestionarea traficului.

Lipsa locurilor de parcare este o problemă mare în oraş, iar de aceea yeParking se orientează către parcările cu abonament care pe timpul zilei rămân libere, când proprietarii sunt plecaţi.

Mai exact, YeParking este aplicaţia care îi aduce mai aproape pe proprietarii de parcări cu abonament şi pe şoferi.

Cum funcţionează?

  • Proprietarii de loc cu abonament îşi înregistrează parcare pe hartă, îşi setează orele când aceasta este liberă.
  • Şoferii deschid aplicaţia yeParking, găsesc locurile distribuite din jurul lor, navighează la parcare, o identifica, şi parchează.
  • Dacă expira perioada în care parcarea este setată că liberă sau proprietarul se întoarce mai repede, şoferul care a parcat este notificat de aplicaţie.
  • În final se contribuie la decongestionarea parcărilor şi utilizatorii aduna parkCoins pe care le transformă în beneficii la parteneri.

Am lansat în Cluj-Napoca aplicaţia yeParking – primul parksharing din România. Prin intermediul acesteia ne dorim să creăm o comunitate de şoferi şi să punem bazele celui mai mare parking din Cluj cu ajutorul locurilor de parcare cu abonament care pe parcursul zilei rămân neocupate” a declarat Cristina Pavelean, una din iniţiatoarele ideii, pentru cluju.ro.

photo credit: Photo by Adam FreundlichLasă un răspuns

Site creat de